Cele mai importante aspecte ale unei oferte de bun venit

VALOAREA MIZEI INITIALE

Casele de pariuri incearca sa ofere un bonus de pariere care sa va faca sa alegeti sa va inscrieti la acea casa de pariuri. Astfel, nu prea este niciun risc pentru un parior, daca allege una dintre aceste oferte. Probabil, va trebui sa mizati intai toata miza, pentru a putea genera un astfel de bonus.

Iata ce trebuie sa urmariti. Vi se ofera un pariu fara risc de 25 de lire, pentru inceput, in cazul in care primul vostru pariu este pierdut. Daca jucati pariul, il pierdeti, apoi miza va este rambursata ca si un pariu bonus cash, nu este acelasi lucru ca si banii reali.

Vor fi termeni si conditii care se aplica rambursarilor unui bonus sub forma de pariu gratuit, cum ar fi, de exemplu, o limita de timp in care poate fi folosit, inainte de a expira. Astfel, intotdeauna, cititi termenii si conditiile pe site-urile de pariuri si luati-va putin timp pentru procesare, in sensul daca vi se potriveste sau nu acel tip de oferta.

PRIMUL PARIU

Cele mai bune oferte de bun venit de la casele de pariuri vor necesita oferte special pentru a putea fi activate la primul pariu plasat pe cont. Astfel, asigurati-va ca ati indeplinit toate cerintele ofertei, cum ar fi depozitul minim necesar, cotele minime ale pariului, minimul si maximul mizei sau chiar daca mai este necesar parcurgerea vreunui pas pentru activarea ofertei. De asemenea, uitati-va dupa orice cod promotional al casei de pariuri care trebuie sa fie folosit pe parcursul procesului de inregistrare.

DEPOZITELE MINIME

Va trebui sa va alimentati noul cont, desigur. Cea mai mare parte a caselor de pariuri vor cere un minim de 10 lire ca si deposit pe un cont, inainte de a va putea juca. Verificati si asigurati-va ca mai intai ca ati efectuat depozitul minim cerut.

METODELE DE DEPUNERE

Aveti in vedere ca nu toate metodele de plata va vor permite sa va incadrati in criteriile de acordare ale unui bonus de bun venit. Cele mai des intalnite exceptii sunt Neteller, Skrill si Paypal si depozitele aferente efectuate prin aceste metode de plata. Verificati pe site care metode de plata  u sunt acceptate, pentru a evita neacordarea bonusului de bun venit

LIMITELE DE TIMP

Un ultim lucru de tinut minte. Toate ofertele de bun venit au limite de timp. Aceste limite de timp vor fi ceva de genul la 7 zile de la deschiderea contului sa faceti un prim depozit.

Știri relevante