Menu

Cele mai importante lucruri in ceea ce priveste pariatul

Cele mai importante lucruri in ceea ce priveste pariatul

Iata cele mai importante lucruri care sunt importante pentru o buna pariere si care sunt necesare daca vreti sa aveti castiguri mari:

-cunoasteti-va echipele

Studiati echipele, invatati-le punctele forte, dar si pe cele slabe, aflati-le care le sunt recordurile, atat in meciurile de acasa, cat si in cele pe care le-au jucat in deplasare si faceti-le o evaluare corecta. Fiti atenti la schimbarile care au loc in ceea ce priveste calitatea echipei de la un sezon la altul, pe masura ce jucatorii imbatranesc si apar schimbarile- sunt transferati jucatorii, managerii vin si pleaca. O imbunatatire majora sau un declin fata de sezonul trecut, lucruri care sunt comune in sportul profesionist.

Pariati pe echipele care sunt motivate

Uneori, o echipa nu joaca la potential maxim, dar, cateodata, pot juca mult mai bine decat o fac de obicei-mai ales in meciuri cruciale. Determinati cat de important este meciul pentru acea echipa. Daca o echipa a ocupat deja un loc in play-off, ele pot sa fie mai concentrate pe jocurile din play-off , decat in meciul prezent. Pe de alta parte, o echipa care joaca un meci crucial pentru salvarea de la retrogradare, poate sa fie foarte motivata. O echipa care a inceput sezonul cu o infrangere, poate sa fie foarte motivata, la randul ei.

Nu tineti socoteala pierderilor

Daca, in mod inevitabil, intrati intr-o serie de pierderi, nu va panicati si sa nu faceti des intalnita de a paria sume mari de bani in incercarea de a va recupera pierderile. In schimb, verificati-va metodele de pariere si reduceti sumele pe care le pariati pana cand incepeti sa castigati din nou. Tineti minte-tinerea socotelii pierderilor voastre este singura cea mai mare greseala pe care un parior o poate face. Odata ce ati inceput sa castigati din nou, cresteti usor valoarea mizelor pe care le puneti pe pariuri, dar nu exagerati. Din pacate, asa cum sirul pierderilor are un sfarsit, si sirul castigurilor, are, de asemenea, un sfarsit.

Pariati cu capul, nu cu inima

Faceti o evaluare onesta a sanselor unei echipe, nu una bazata pe sentimente. Nu pariati pe o echipa, doar pentru ca aceasta este echipa voastra favorita, fara a lua in considerare cotele reale. Fiti selectivi si tineti minte ca veti gasi situatii bune de pariere intr-un numar mic de jocuri. Parierea unei intregi etape dintr-un campionat, este un risc pentru pariurile voastre, in cel mai bun caz.

Știri relevante