Menu

Cele mai importante lucruri sa le stiti despre pariuri

Pariatul pe valoare-gasirea celor mai mici riscuri si actiunea de obtinere a unei mari recompense

Un pariat pe fotbal de succes necesita obtinerea unei valori cat mai mari a pariurilor voastre. Adica, acest lucru presupune obtinerea unor valori mai mari decat cele reale ale pariurilor voastre. De exemplu, daca predictia voastra obiectiva pentru un meci sugereaza ca echipa favorita ar trebui sa aiba o cota de 1,30, dar casele de pariuri ii ofera o cota de 1,50, atunci acesta este un pariu cu o valoare mare. In acest caz, riscul este intr-o mare proportie in favoarea voastra.

Pariati impotriva opiniei publice

Anumite echipe au intotdeauna un numar mare de urmaritori. Pariuri cu o mare valoare pot sa fie adesea gasite prin parierea impotriva acestor echipe, deoarece casele de pariuri isi ajusteaza cotele pentru a reflecta ceea ce pariaza marea majoritate a pariorilor. Prin urmare, echipa care nu este considerata favorita, va primi cote care nu reflecta valoarea adevarata a acelei echipe.

Fiti pe faza atunci cand vine vorba despre accidentari

Urmariti lista cu jucatorii accidentati, dar nici nu exagerati cu luatul acesteia in seama. Tineti minte ca intotdeauna jucatorii de rezerva sunt foarte valorosi si sunt foarte motivati atunci cand intra in locul titularilor, asa ca merita sa plasati un pariu pe o echipa ai carei jucatori de baza lipsesc. Publicul, in mod normal, exagereaza atunci cand vine vorba despre accidentari, si astfel veti gasi pariuri cu o valoare mare in aceste cazuri. Oricum, fiti atenti la situatiile in care mai mult de un jucator titular lipseste sau daca, capitanul de echipa lipseste, la fel ca si in cazul liderului inspirational.

Distanta  foarte mare dintre echipe

In acest caz, e de preferat de pariat pe meciuri din ligi inferioare.

De obicei, se urmaresc statisticile, in ce forma se afla fiecare echipa, cate goluri a marcat acasa si in deplasare si cate goluri a primit.

Dar, cel mai important lucru este distanta in kilometrii dintre cele echipe.

Toti stim ca deplasarile lungi nu sunt bune pentru echipele din ligile inferioare. De multe ori, sunt nevoite sa parcurga distante mari si sa joace in aceeasi zi.

La fel se intampla si in cazul perioadei lungi de pauza cauzata de Sarbatori, pentru jucatorii din ligile inferioare. In acest caz, jucatorii au fost foarte obositi, astfel ca nu au aratat nimic in meciul pe care la-u jucat in deplasare.

Știri relevante