Menu

Cele mai importante strategii de pariele la bilete

Nu exista nicio modalitate de a garanta un castig in pariurile sportive si acest lucru este adevarat atunci cand se combina o serie de evenimente influentate fiecare de factorii lor aleatori. Exista totusi modalitati de a va asigura ca atunci cand castigati ca obtineti cea mai buna valoare, astfel incat pe termen lung sa castigati mai mult sau sa pierdeti mai putin. Iata cateva puncte de baza care trebuie luate in considerare la plasarea unui pariu pe acumulator.

Beneficiati de un bonus – bonusurile pentru bilete sunt disponibile pe scara larga pentru fotbal si tenis. In aceste zile le puteti gasi chiar si pentru toate sporturile de pe placul 10Bet, permitandu-va sa amestecati si sa potriviti sporturi chiar si chiar inainte de eveniment si in joc. Bonusurile sunt disponibile doar pentru ca biletei au marje de profit mari pentru rezervari, acesta este modul lor de a oferi o parte din asta inapoi, astfel incat sa le puteti utiliza la fel de bine. Cele mai bune bonusuri incep cu un numar redus de selectii si platesc castiguri suplimentare in numerar. Avem o lista recomandata de bonusuri pentru bilete daca doriti sa cititi mai multe.

Asigurati-va de asigurare – alternativa la un bonus este asigurarea BILETE, acest lucru va va oferi pachetul inapoi daca va permiteti sa va reduceti si in timp, acest lucru va poate economisi bani. Cele mai bune dintre acestea sunt deschise mai multor sporturi (de ex. Vernons) si incep cu 4+ selectii. In ansamblu, acestea dau mize de pana la 25 de lire sterline, desi acest lucru este de obicei ca un simbol de pariu gratuit, mai degraba decat numerar. In general, prefera bonusurile, dar asigurarea este utila daca aveti o selectie cu care sunteti mai putin increzatori. Din nou, enumeram furnizorii nostri de asigurari BILETE, daca doriti sa comparati ofertele.

Cluburi Bilete si pariuri gratuite – Mai recent, cluburile de bilete au devenit populare. Acestea va ofera, in general, un acumulator gratuit daca cheltuiti o anumita suma in fiecare saptamana pe pariuri BILETE. Acum exista mai multe exemple din acestea (de exemplu, Betfair sau Betano cheltuie 20 de lire sterline intr-o saptamana, obtine 5 GBP gratuit), iar pentru pariorii multipli obisnuiti, acest lucru se va adauga. Unele cluburi bilete vin chiar si cu o asigurare si un bonus cumulat, evitand astfel problema daca aveti un bonus sau o asigurare. Cititi mai multe despre pariurile gratuite pentru bilete.

Știri relevante