Menu

Cele mai intalnite tipuri de pariuri si bilete

Cele mai intalnite tipuri de pariuri si bilete

Ghid de curse de cai 2 Un ghid pentru tipurile de pariuri cele mai potrivite sau exclusiv pentru cursele de cai. Jocurile de noroc au inceput in Marea Britanie cu pariurile pe cai cu multi dintre termenii de pariere cu care suntem familiarizati astazi, originari pe cursele de curse britanice ale Marii Britanii. Unele pariuri se imprumuta in mod natural la cursele de cai si in aceasta sectiune discutam pariurile cele mai potrivite sportului, inclusiv modul de plasare a acestora si unde pot gasi cele mai bune cote si oferte dupa tipul de pariu.

Ca cel mai mare pariu pe sport din lume Fotbalul atrage mai multe piete de pariuri decat orice alt sport. Pentru a ajuta jucatorii sa se apropie de toate optiunile, descompunem tipurile de pariu disponibile in fotbal. Aceasta sectiune include cum sa plasati pariu standard, cum ar fi acumulatori, precum si pariuri mai complexe, cum ar fi pariurile cu acoperire completa (de exemplu, Lucky 15) si prognoze. Va spunem, de asemenea, unde este posibil sa gasiti cele mai bune promotii in functie de tipul de pariu si ce restrictii sa va asteptati.

Avem exemple de pariuri standard, multiple, handicap si complexe care pot fi plasate pe tenis. Aceasta sectiune include, de asemenea, informatii despre locul in care este posibil sa gasiti aceste tipuri de pariuri, unde sa gasiti oferte si orice restrictii pe care probabil ca le gasiti.

Derulati in sus si veti gasi, de asemenea, informatii despre unde puteti obtine cele mai bune cote si plati pentru aceste tipuri de pariu.

Acumulatorii sunt o modalitate excelenta de a va castiga castigurile. Dintr-o singura miza de 1 GBP, puteti castiga sute sau chiar mii de kilograme in functie de numarul de selectii pe care il aveti. In fiecare an, cineva loveste jackpot-ul in timp mare, la inceputul anului 2015, un punter a castigat peste 70 de lire sterline de la un acumulator de fotbal din 14 linii.

Acumulatoarele sunt la fel de vechi ca cuponul de fotbal in sine si pot fi plasate pe orice sport cu mai multe meciuri sau evenimente care sunt independente unele de altele. Rezervarile ofera oferte de acumulatori de peste o jumatate de secol si puteti gasi aproape toate ofertele de acumulatori cu toate.

Nu este nimic mai frustrant decat sa pui un pariu de acumulator, toate echipele tale castiga, iar apoi in ultimul minut un gol ciudat merge si iti strica predictia perfecta. Aici vine asigurarea ACCA. Acest lucru va asigura ca una dintre selectiile dvs. pierde prin rambursarea banilor, astfel incat sa puteti avea un alt drum.

Știri relevante