Menu

Cele mai intalnite tipuri de pariuri

Cele mai intalnite tipuri de pariuri

Intelegerile s-au schimbat foarte mult in secolul trecut cand vine vorba de tipurile de pariuri pe care le puteti efectua acum. Natura globala a pariurilor online inseamna ca rezervarile incearca acum sa ofere pariuri pentru toate demografiile din Asia pana in America, o parte din terminologie poate parea ciudata celor neinitiati, dar multe dintre aceste pariuri pot fi foarte si adesea mai profitabile. Multe dintre termenii si denumirile pot parea descurajante atunci cand tot ce doriti sa faceti este sa plasati un simplu sau multiplu simplu. Cu toate acestea, esti inconjurat de tot felul de pariuri asiatice, diverse handicapuri, pariuri pe raspandire, norocos, Yankees si prognoze, pentru a numi doar cateva.

Aici va oferim nu doar un glosar al tipurilor de pariu, ci exemple reale despre modul in care aceste pariuri pot fi utilizate pentru a paria pe sporturile preferate. Aceste pariuri pot fi plasate de catre indicatori normali si nu trebuie sa fiti ingrijorati de pariuri mai complexe, intelegerea unora dintre cele comune va poate imbunatati experienta de pariere si chiar va poate economisi timp.

Single este pur si simplu un pariu pe o selectie individuala. Aceasta nu trebuie sa fie un pariu bun (de exemplu, Chelesa pentru a castiga), este pur si simplu o singura linie de pariere, de exemplu, Chelsea sa inscrie peste 2,5 goluri plasate de unul singur este un singur pariu. Practic, orice pariu cu o miza unitara unica este un pariu unic, inclusiv acumulatori de linie dreapta.

Cand pariati pe single, verificati intotdeauna site-urile de comparare de cote pentru a gasi cele mai bune cote si verificati cu casele de pariuri individuale pentru ofertele imbunatatite de cote pe pietele unice. Acesta este cel mai obisnuit si competitiv tip de pariu existent si, prin urmare, tinde sa fie o valoare buna.

Pariurile unice au adesea cerinte minime mai mari decat pariurile multiple, dar aceasta nu ar trebui sa fie cu adevarat mai mare decat 0,50 – 1 GBP. Castiga, loc si fiecare drum castiga Puteti asocia acesti termeni cu cursele de cai, dar aceste tipuri de pariuri sunt aplicabile intr-o serie de sporturi.

Un castig este un pariu unic care ofera o intoarcere numai daca selectia vine prima intr-un eveniment. Un pariu pe loc va da un randament daca selectia dvs. va termina intr-un anumit numar de pozitii prestabilite, de exemplu, un pariu loc pe castigatorul unei ligi de fotbal poate solicita echipei dvs. sa termine in primele 3 pozitii din 20 de cluburi.

Știri relevante