Cele mai populare pariuri sistem la casele online

Acesta este, de asemenea, un pariu cu 6 selectii, dar putin mai complicat si folosit in general doar pentru cai si caini de grei.

Ce este un alfabet – acest pariu consta din 2 brevete (selectiile 1/2/3 fac primul brevet si 4/5/6 al doilea), 1 yankee (format din selectiile 2/3/4/5) si 1 acumulator de sase ori (selectii 1/2/3/4/5/6).

Este vorba de un total de 26 de pariuri (7 din fiecare brevet, 11 de la yankee si 1 de la sase ori), la 1 GBP / linie acest pariu ar costa 26 de lire sterline si aveti nevoie de o selectie pentru a obtine o rentabilitate.

Acesta este un pariu pe mai mult de 4 selectii, care este in mod efectiv mai multe pachete de pariuri trixie impreuna pentru a acoperi orice combinatie posibila de trixii care pot fi facute cu acele alegeri.

Cu patru selectii, o trixie permeda ar fi 4 trixii individuale care acopera fiecare combinatie posibila de trei dintre aceste selectii (ABC, ABD, ACD, BCD). Fiecare trixie este de 4 pariuri fiecare si, prin urmare, pariul total este de 16 pariuri individuale. In unele moduri, puteti gandi acest lucru ca o acoperire excesiva, mai degraba decat o acoperire completa, deoarece fiecare dubla va fi acoperita de doua ori.

Adaugati o selectie suplimentara si acum puteti avea o trixie permeda pe cinci selectii formate din 40 de pariuri distribuite pe zece trixii posibile. Sase selectii ar avea ca rezultat 80 de pariuri cu 20 de trixuri etc.
Brevetul permis

Patentele permise sunt mai populare si sunt mai disponibile in comparatie cu trixie permeda. Din nou acestea pot fi utilizate cu 4 sau mai multe selectii si acopera toate scenariile posibile de brevet.

Diferenta in acest caz este ca un brevet permed va include, de asemenea, pariuri unice. Prin urmare, un brevet permat cu 4 selectii va duce la 28 de pariuri. Aceasta va include 4 pariuri simple duplicate impreuna cu doua duplicate ale fiecarei duble.

Brevetele permise pentru cinci selectii ar fi 10 brevete individuale care constituie 70 de pariuri in total. Un sase brevet de selectie permat ar fi 20 de brevete individuale si nu mai putin de 140 de unitati de pariere. Desigur, este posibil sa continuati cu 7+ selectii, dar, in realitate, numarul de pariuri incepe sa devina ridicol, la fel ca si duplicarea single-urilor si se dubleaza in general, si sincer nici o rezervare nu o va oferi la standard (desi este posibil sa puteti solicita aceasta).

Știri relevante