Menu

Cele mai rapide rezultate live doar pe Real Bet

Cele mai rapide rezultate live doar pe Real Bet

La Real Bet, rezultatele live se pot verifica direct pe site-ul casei de pariuri, acesta avand o sectiune “rezultate” accesibila din meniul principal . Aici se pot gasi rezultate live nu numai din sport, ci si celelalte tipuri de evenimente care s-au gasit in oferta si care se desfasoara in acel moment, cum ar fi extragerile loto. Trebuie spus ca sunt acoperite un numar foarte mare de meciuri. Astfel, veti gasi rezultate live din peste 35 de sporturi.

Pe langa sectiunea de “rezultate live”, mai exista si o sectiune de statistici care poate sa fie accesata tot din pagina principala, in care puteti gasi foarte multe informatii utile de la multe competitii mari, medii si mici din fotbal, tenis si alte sporturi.

Sectiunea de rezultate este dedicata atat utilizatorilor off line, cat si celor care pariaza on line. Toate aceste rezultate live pot sa fie gasite intrand in sectiunea “livescore”. Aceasta sectiune este oferita de unul dintre cei mari provideri de statistici si rezultate live, de aici rezultand o foarte inalta calitate a informatiilor.

Avand in vedere ca nu toata lumea are acces la internet, Real Bet a pus la dispozitia clientilor si un serviciu de teletext care are si o pagina dedicata evenimentelor care se afla in desfasurare.

Știri relevante