Menu

Cele mai tari 4 promotii se gasesc in oferta Real Bet

Cele mai tari 4 promotii se gasesc in oferta Real Bet

Chiar daca nu este o asa de mare casa de pariuri, Real Bet ofera clientilor sai si anumite bonusuri sau promotii. Iata cateva dintre acestea:

Bonusul real 200-in acest caz, cota finala a unui bilet simplu trebuie sa fie mai mare sau egala cu 200. In acest caz, jucatorul poate sa piarda un meci si va primi bonus de 10 ori miza jucata. In cazul in care, unul sau mai multe evenimente de pe bilet prmesc cota 1, regula se va pastra si se va calcula cota ramasa, dupa aplicarea cotei de 1.

Daca dupa acordarea cotei 1, cota finala ramasa pe bilet este mai mica de 200, biletul este necastigator.

Bonusul pariu sansa este o alta promotie pe care o gasiti la Real Bet. In acest caz, pe bilet trebuie sa fie minim 11 evenimente, fiecare cu o cota de minim 1,30, iar daca pe bilet se pierde doar 1 meci, jucatorul va primi 15% din castigul recalculat, fara cota evenimentului pierdut. Daca unul sau mai multe evenimente primesc cota 1, sansa la castig se pastreaza. Acest bonus nu se acorda la biletele combinate.

Bonusul Real6-6 meciuri de fotbal prestabilite, cu optiuni de pariere 1×2 si cota fixa pentru fiecare meci.

Bonusul REAL cota-evenimente cu cote speciale, cu optiuni de apriere 1×2, 1x, 12, x2 care se pot juca solo, in bilet simplu sau combinat si se pot juca unul sau mai multe evenimente.

Bonusul REAL extra +5-evenimente carora li se va acorda o cota speciala, cu optiuni de pariere 1×2, 1x,12,×2. Se poate juca un singur eveniment, dar cu inca minim 5 evenimente. Se poate juca in bilet simplu sau combinat.

Știri relevante