Chilli Chilli Bang Bang sa ne mutam la sloturile picante

Jocurile Isoftbet sunt unul dintre cei mai buni dezvoltatori de sloturi pe care ii avem in zilele noastre si de aceea incearca intotdeauna sa creeze jocuri de sloturi video grozave pentru jucatorii lor. Unul dintre cele mai recente sloturi video este Chilli Chilli Bang Bang, care are 5 role si 20 de linii de plata si ofera de 2.000 de ori miza dvs. din pariul total ca jackpot. Exista 4 runde bonus disponibile in acest joc, inclusiv funcția bonus de rotire gratuita.

Jocul ofera rotiri gratuite de la 6 la 20 si pana la 10x de multiplicator. Puteți juca acest slot folosind desktopul sau telefonul mobil pentru doar 20p pe rotire pana la 20 GBP pe rotire la orice cazinou online isoftbet listat aici. Jocul prezinta simboluri salbatice, simboluri scatter, precum si multe alte caracteristici.

Designul acestui slot arata ca si cum ai sta intr-o civilizație sud-americana pierduta. Rolele acestui slot includ simboluri precum A la 10 carți de joc, precum si cirese si lamai.

Clopotul este cel mai bine platit simbol al acestui joc, care iți va oferi de 1, 2 pana la 10 ori din pariul total daca aterizezi 3,4 sau 5 dintre aceste simboluri pe o linie de plata. Totemul este salbatic si poate inlocui toate celelalte simboluri, cu excepția imprastierii, adica medalionul de aur.

Imprastierea poate aparea numai pe rolele 1, 3 si 5 si odata ce aterizeaza pe rolele 1 sau 3, atunci va va creste castigurile pana la 10x. Cea de-a treia imprastiere va activa funcția bonus de rotire gratuita si veți primi pana la 20 de rotiri gratuite.

O alta caracteristica a acestui joc este imprastiata este funcția de multiplicare a rotirilor gratuite. Aceasta funcție va va plati pana la 10x din miza totala.

Ne face placere sa spunem ca bucataria creativa a iSoftBet a pregatit un nou slot video extraordinar care se poate dovedi a fi un mare succes in urmatoarele luni. Imagini excepționale si o coloana sonora potrivita va vor oferi o dispoziție adecvata, in timp ce caracteristicile speciale incorporate va vor ține cu siguranța ocupat ore in sir. O mulțime de acțiune este disponibila atat in ​​timpul jocului de baza, cat si in toate cele trei caracteristici Free Spins, ceea ce inseamna ca vor exista mai multe oportunitați decat suficiente pentru a obține victorii masive. Alatura-te lui Chillihuahua in aceasta aventura si magul te va rasplati cu generozitate pentru necazurile tale.

E timpul sa invartiți rolele antice de piatra ale Chilli Chilli Bang Bang! slot machine de la iSoftBet. Urmați calea ascunsa catre inima junglei pentru a va intalni cu Chillihuahua. Aceasta creatura vesela va va prezenta mecanismele ascunse civilizației moderne. Aceste mecanisme pun in miscare rolele antice si le permit sa declanseze rotiri gratuite cu trei tipuri de modificari lucrative Wild, precum si re-rotiri ale jocului de baza. Daca sunteți interesat de detalii despre plați, RTP, volatilitate si caracteristici, continuați sa citiți. Revizuirea include si linkuri catre cazinouri pentru a juca acest slot.

Știri relevante