Chilli heat un slot picant la cati ardei castigatori are

Rolele sunt fierbinti in Chilli Heat, 3l 5, 25 de linii video. Fiesta incepe cu simboluri Wild stivuite si se incalzeste pe masura ce castigi rotiri gratuite gratuite unde sunt prezente doar simboluri de mare valoare. Colecteaza pinate de bani in runda Sizzling Respin, unde se invart doar simbolurile banilor pentru castiguri mari si jackpoturi!

Cumparati un dictionar de buzunar (sau urmariti una sau doua telenovele), impachetati niste haine usoare si mergeti sa va vizitati prietenul din Mexic.

Prietenul tau, veselul cantaret Mariachi te-a invitat sa-l vizitezi acasa in Mexic. Te asteapta in fata vilei sale mexicane, cu un sombrero pe cap si o chitara in maini. Nu s-a schimbat putin de cand l-ai vazut ultima data. Cantaretul mexican v-a spus ca s-a inspirat intr-o seara si a decis sa creeze un joc slot care sa le arate oamenilor cat de uimitor este la tierra Mexicana.

Prin urmare, cantaretul mexican a proiectat rolele si slot machine. Dupa ce a fost multumit de creatia sa, prietenul tau a vrut sa iti ceara parerea.

Chilli Heat are 5 role si 3 randuri cu 25 de jocuri video cu linii de plata fixe, care te vor duce in Mexic intr-o clipa. Acest joc are un potential imens de castig de 2.512x pariul dvs. si o revenire la valoarea jucatorului stabilita la 96,5%. Los Mexicanos a decis, de asemenea, ca acest slot online va avea o volatilitate medie.

Cel mai condimentat simbol este cel salbatic. Este logo-ul Chilli Heat cu flacari in spate. Acest simbol poate inlocui toate celelalte, cu exceptia simbolurilor Scatter si Money.

Simbolul Scatter arata ca un soare fericit, cu o mustata neagra. Acest simbol poate ateriza pe rolele 2, 3 si 4 si, de asemenea, poate plati 1x pariul dvs. daca atingeti 3 pe o linie de plata. Da, señor, acesta este unul dintre simbolurile Chilli.

Simbolul banilor reprezinta o punga de bani care arata un numar aleatoriu care ilustreaza cati bani detine. Daca sunteti fericit, simbolul banilor va lua valoarea Mini sau Jackpot-urilor majore. Acest simbol poate ateriza si pe toate rolele.

Apasati cel putin 6 simboluri de bani pe ecran pentru a debloca aceasta caracteristica! Jocul plateste toate combinatiile de castiguri si apoi incepe aceasta runda superioara.

Simbolurile normale dispar si doar simbolurile pungii de bani care au declansat aceasta runda raman pe ecran. Deci, veti avea simboluri de bani si pozitii goale pe role.

Nu va faceti griji, cele 3 modificari pe care vi le-ati acordat au un singur scop: sa va asigurati ca mai multe simboluri de bani vor atinge rolele. Cand aterizeaza un nou simbol al banilor, cantaretul Mariachi face o lovitura de tequilla si jocul reseteaza numarul de respins la 3. Runda continua pana cand toate spatiile goale sunt completate sau pana cand nu mai exista Respins.

Completati toate pozitiile goale si vi se va acorda marele jackpot dorit. Cand functia Money Respins se incheie, jocul aduna valorile tuturor simbolurilor Money Bag si plateste. Speram sa-ti iei tesoro.

Știri relevante