Menu

Cine a fost mozzart

Cine a fost mozzart

Compania de pariuri si jocuri sportive din Europa de Est Mozzart Bet a lansat solutia „Virtual Football League” de la Mozzartbet, marca de date a pariurilor sportive a Sportradar.

Mozzart Bet a fost un client al Mozzartbet din mai 2010 si a lansat deja servicii precum ciclul sau de viata de cote, cote live, statistici si scoruri live.

Liga de fotbal virtuala, care va fi disponibila pe platforma online a lui Mozzart Bet, ofera inteligenta artificiala si animatie 3D, oferind puntorilor ceea ce Mozzartbet descrie ca o experienta de pariere aproape de realitate 24 de ore pe zi.

Mozzartbet a renovat recent produsul pentru a oferi ceea ce el a descris drept vizualizari 3D imbunatatite si animatii imbunatatite pentru jucatori, pe langa stadioane, elemente si caracteristici noi.

Adaugand Virtual Football League in portofoliul nostru de servicii de pariuri, am creat din nou un interes ridicat in randul clientilor nostri fideli, a declarat directorul de operatiuni Mozzart Bet, Dimitrije Gajicic.

Abordarea de pariere rapida satisface perfect nevoile pietei de astazi, iar jucatorii nostri se vor bucura de natura impulsiva a Virtual Football League.

Erik Lorenz, directorul de vanzari la Sportradar, a adaugat: Conceptul de liga unica al Ligii noastre de fotbal virtual, cu 2.400 de meciuri pe zi, reprezinta o actiune de pariere rapida, cu oportunitati de pariere nelimitate, inclusiv pariuri combinate de conducere a marjei.

Multumita nivelurilor de autenticitate fara precedent si vizualizarii 3D mult redimensionate, oferim simulari de pariuri sportive virtuale in cel mai bun nivel.

Știri relevante