Menu

Cine a fost mozzart

Cine a fost mozzart

Compania de pariuri şi jocuri sportive din Europa de Est Mozzart Bet a lansat soluţia „Virtual Football League” de la Mozzartbet, marca de date a pariurilor sportive a Sportradar.

De unde vine numele de Mozzartbet

Mozzart Bet a fost un client al Mozzartbet din mai 2010 şi a lansat deja servicii precum ciclul sau de viata de cote, cote live, statistici şi scoruri live.

Liga de fotbal virtuală, care va fi disponibilă pe platforma online a lui Mozzart Bet, oferă inteligenta artificială şi animaţie 3D, oferind puntorilor ceea ce Mozzartbet pariuri descrie ca o experienţă de pariere aproape de realitate 24 de ore pe zi.

Mozzartbet a renovat recent produsul pentru a oferi ceea ce el a descris drept vizualizări 3D îmbunătăţite şi animaţii îmbunătăţite pentru jucători, pe lângă stadioane, elemente şi caracteristici noi.

Adăugând Virtual Football League în portofoliul nostru de servicii de pariuri, am creat din nou un interes ridicat în rândul clienţilor noştri fideli, a declarat directorul de operaţiuni Mozzart Bet, Dimitrije Gajicic.

Ce ne ofera compania de parirui Mozzartbet

Abordarea de pariere rapidă satisface perfect nevoile pieţei de astăzi, iar jucătorii noştri se vor bucura de natură impulsivă a Virtual Football League.

Erik Lorenz, directorul de vânzări la Sportradar, a adăugat: Conceptul de liga unică al Ligii noastre de fotbal virtual, cu 2.400 de meciuri pe zi, reprezintă o acţiune de pariere rapidă, cu oportunităţi de pariere nelimitate, inclusiv pariuri combinate de conducere a marjei.

Mulţumită nivelurilor de autenticitate fără precedent şi vizualizării 3D mult redimensionate, oferim simulări de pariuri sportive virtuale în cel mai bun nivel.

Atunci când pariezi pe sporturi de nişă, numărul total de pieţe de pariuri contează în câteva zeci, dar pragul psihologic de 100 este deseori depăşit atunci când pariezi pe sport. Cele mai populare evenimente, cum ar fi Liga Campionilor sau alte competiţii internaţionale de fotbal, pot oferi fanilor de două ori sau de trei ori mai multe opţiuni de pariere. Pieţele speciale includ pariuri pe numărul total de cărţi, lovituri de colţ, precum şi o varietate frumoasă de pieţe „next event to happen”.

Știri relevante