Cine a inventat ruleta electronica

Ruleta este cel mai popular joc de masa de pe piata astazi. Disponibile in versiuni complet automatizate si „Live”, jocurile noastre de ruleta duc interactiunile jucatorilor la nivelul urmator, oferind cazinourilor, racinilor si saloanelor de jocuri o noua modalitate interesanta de a atrage jucatori noi si de a „roti” mai multi venituri.

Diamond Roulette este o versiune complet automatizata a jocului de ruleta, disponibila cu o roata de ruleta unica sau dubla cu zero. Foloseste presiunea aerului pentru a lansa mingea pe tarie si o serie de senzori optici si de proximitate pentru a urmari bila in timpul traseului sau si pentru a detecta pozitia finala.

Organic Roulette este o versiune complet automatizata a jocului de ruleta, disponibila cu o roata de ruleta unica sau dubla cu zero. Puteti vedea ca generatorul este protejat perfect, deoarece este acoperit de o cupola de sticla care impiedica accesul neautorizat in interiorul masinii. Janta Organic Cylinder este realizata din fibra de carbon si infrumusetata cu cristale Swarovski uimitoare. Generatorul de ruleta este capabil sa produca intre 60 si 80 de rezultate pe ora.

Aceasta caracteristica impiedica pariurile cu valoare echivalenta la pariurile opuse, cum ar fi Rosu / Negru, Par / Impar, 1-18 / 19-36, Jucator / Bancher, etc. Jucatorul nu va putea plasa pariul si mesajul „Pariuri nu sunt valide ”va fi afisat. Jucatorul trebuie sa elimine sau sa schimbe acest pariu pentru a continua jocul.

Prin imbunatatirea conceptului de generatia a cincea se numara noua detectare rapida a rezultatelor cu trei senzori, schimbarea automata a bilelor (schimbator cu 10 bile), puterea UNI pentru regiunile de 110V si 220V, o extremitate completa de fibra de carbon nepliabila in jurul rotii de ruleta si o sistem minutios de prevenire a fraudei Generatorul permite mai mult de 100 de rezultate pe ora.

Ruleta ramane unul dintre cele mai populare si mai usoare jocuri de jucat pe podeaua cazinoului. Ruleta Single-Zero este formata din 37 de numere (1 la 36 si un singur zero) si are o margine a casei de 2,70%.

Ruleta ramane unul dintre cele mai populare si mai usoare jocuri de jucat pe podeaua cazinoului. Ruleta Double-Zero este formata din 38 de numere (1 la 36, ​​un singur zero si un dublu zero) si are o margine a casei de 5,26%.

Touchdown Roulette este un pariu lateral interesant pentru ruleta care imbunatateste retinerea jocurilor de ruleta existente. Pariul lateral este tematizat in jurul jocului popular de fotbal american si nu interfereaza cu jocul de ruleta de baza. Jucatorii pot urmari toata actiunea de fotbal cu animatie si sunet uimitoare pe un ecran LCD separat.

Un rezultat al ruletei de 0 sau 00 declanseaza jocul de fotbal (0 sau numar repetat pentru ruleta cu un singur zero). Jocul dureaza patru rotiri. Culoarea urmatoarelor patru rezultate de ruleta determina directia in care se deplaseaza fotbalul (spre zona finala rosie sau neagra), si cu cat rezultatul ruletei este mai mare, cu atat mai multe curti se misca. Scopul Touchdown Roulette este de a marca un touchdown. Cu cat echipa ajunge mai aproape de a marca un touchdown, cu atat jucatorul castiga mai mult, cu un touchdown platind 1000:1.

Știri relevante