Menu

Cine are valoare mai mare favorita sau oaspetele

Cine are valoare mai mare favorita sau oaspetele

In general, casele de pariuri nu doresc ca favoritele sa castige. Daca ceva este preferat, se datoreaza faptului ca, pe de o parte, are o probabilitate ridicata de a castiga, iar pe de alta parte, sunt multi pariuri. Bookies-urile vor oferi deseori cote oribile asupra favoritului (daca sunt expuse prea mult) in speranta ca oamenii vor acorda mai multi persoane din afara pentru a-si echilibra cartea sau spera ca punterii vor pune pariurile pe favorite cu o alta casa care are cote mai bune.

Contrarul se intampla daca un strain castiga bookie-ul va tinde sa castige. Chiar daca un cal castiga la 100/1, daca doar zece persoane l-au acordat inapoi, atunci va costa doar 1000 de lire sterline sa plateasca, daca rezerva a luat mai mult de 1000 de lire sterline in pariuri pe alti cai, atunci vor obtine un profit total. Foarte rar, cu toate acestea, casele de pariuri sunt foarte gresite si pret un strain la cote ridicole.

Acest lucru s-a intamplat cand Leicester City a castigat Premier League englez in 2016. Industria a dat cote de 5000/1 la inceputul sezonului, spunand efectiv ca Leicester (sau o echipa similara) nu va castiga liga in 5000 de ani, de astazi asta ar fi fost inainte de construirea piramidelor Acest lucru s-a declansat teribil pentru industrie si a costat operatorilor din Marea Britanie zeci de milioane. Singur SkyBet a platit 5 milioane de lire sterline pe Leicester si, desi nu va vor spune cat au facut pariurile pe alte echipe pentru a castiga, pot garanta ca ar fi fost mult mai putin de 5.000.000 de lire sterline. Se arata ca casele de pariuri, pentru toate resursele lor, pot pretui evenimentele foarte prost, daca sunteti norocosul punter care se intampla sa fie pe acea caruta de banda, atunci puteti incheia renuntari.

Știri relevante