Menu

Cine castiga campionatul efortuna

Cine castiga campionatul efortuna

Acesta este un pariu special al celor de la Fortuna care se refera la cine castiga campionnatele de fotbal din anumite tari, de obicei din campionatele puternice de fotbal ale Europei, dar si al Romaniei.

Este un pariu care apare in oferta undeva pe la inceputul sezonului competitional si care se este un pariu pe termen lung, adica se inchide odata cu inchiderea campionatelor.

Cotele pentru fiecare castigator de campionat sunt stabilite in functie de valoarea echipelor.

Insa, aceste cote se pot modifica pe parcursul desfasurarii campionatelor, in functie de forma echipelor si de evolutia lor. Daca la inceput o echipa importanta primeste o cota oarecum mica pentru castigarea campionatului, daca pe la mijlocul sezonului se afla undeva pe la mijlocul clasamentului sau daca jucatori accidentati,jucatori importanti, cota acestei echipe se va modifica, respectiv, va creste.

Daca sunteti buni cunoscatori ai fotbalului si urmariti stiri despre echipele mari ale Europei, puteti plasa la inceputul sezonului competitional un bilet cu astfel de pariuri, avand sanse destul de bune s ail castigati, pentru ca, de obicei, echipele mari isi cam castiga campionatul.

Doar ca trebuie sa asteptati pana in vara anului urmator pentru a putea sa incasati castigul

Mai trebuie spus ca nu trebuie sa va asteptati la niste cote foarte mari, pentru ca, cum am spus, si casele de pariuri se asteapta ca o echipa mare sa isi castige capionatul.

Știri relevante