Menu

Cine castiga restul meciului casa pariurilor

Cine castiga restul meciului casa pariurilor

La casa pariurilor pe live pornind de la scorul curent listeaza prima echipa, echipa secunda. Optiunile dvs. de pariu sunt Acasa; Egal; Deplasare. Previzionati echipa care va castiga restul jocului sau o remiza.

Pe baza golurilor marcate in perioada cuprinsa intre momentul in care pariul este incheiat si timpul de incheiere a regulamentului. Eventualele goluri marcate inainte de plasarea pariului nu vor conta.Pariul conteaza doar pentru timpul de reglementare.

Pe aceasta piata disponibila si la casa pariurilor, numai golurile marcate dupa ce te-ai plasat pe pariu determina rezultatul pachetului de pariu. Acest lucru inseamna ca imediat dupa plasarea pariului, scorurile sunt resetate la (0-0) si se presupune ca meciul a inceput din nou.

Echipa care va inscrie mai multe goluri din acest moment castiga restul meciului. Daca ambele echipe marcheaza acelasi numar de goluri sau nu exista goluri din momentul in care pariati, rezultatul este o remiza. Exista trei rezultate pe aceasta piata. Echipa de acasa (1) sau o remiza (x) sau o echipa in deplasare pentru a castiga.

Scorul curent al acetui tip de pariu din oferta casa pariurilor se listeaza prima echipa, dar si laechipa secunda. Ghiciti echipa care va castiga restul jocului sau o remiza. Pe baza rularilor marcate in perioada dintre momentul in care pariul este incheiat si sfarsitul jocului. Orice alergare marcata inainte de plasarea pariului nu va conta.

Pariurile potrivite pe aceasta piata sunt valabile doar daca sunt completate cel putin 9 reprize daca conduce echipa gazda. Include inninguri suplimentare (OT Inclus).

Este o optiune de pariere destul de delicata de folosit si presupune sa aveti mare grija cand plasati un pariu cu o asemenea valoare fiind destul de greu de anticipat mai ales daca evenimentul este pe final.

Știri relevante