Menu

Cine câştigă restul meciului casa pariurilor

Cine castiga restul meciului casa pariurilor

Acest pariu este ca unul clasic numai ca se calculeza din momentul alegerii

La casa pariurilor pe live pornind de la scorul curent listează prima echipă, echipa secundă. Opţiunile dvs. de pariu sunt Acasă; Egal; Deplasare. Previzionaţi echipa care va castiga restul jocului său o remiză.

Pe baza golurilor marcate în perioada cuprinsă între momentul în care pariul este încheiat şi timpul de încheiere a regulamentului. Eventualele goluri marcate înainte de plasarea pariului nu vor conta.Pariul contează doar pentru timpul de reglementare.

Casa Pariurilor →Casa Pariurilor →

Se iau in considerare doar golurile de la momentul selectiei

Pe această piaţă disponibilă şi la casapariurilor, numai golurile marcate după ce te-ai plasat pe pariu determină rezultatul pachetului de pariu. Acest lucru înseamnă că imediat după plasarea pariului, scorurile sunt resetate la (0-0) şi se presupune că meciul a început din nou.

Echipa care va înscrie mai multe goluri din acest moment câştigă restul meciului. Dacă ambele echipe marchează acelaşi număr de goluri sau nu există goluri din momentul în care pariaţi, rezultatul este o remiză. Există trei rezultate pe această piaţă. Echipa de acasă (1) sau o remiză (x) sau o echipa în deplasare pentru a câştiga.

Scorul curent al acetui tip de pariu din oferta casa pariurilor se listează prima echipa, dar şi laechipa secundă. Ghiciţi echipa care va câştiga restul jocului sau o remiză. Pe baza rulărilor marcate în perioada dintre momentul în care pariul este încheiat şi sfârşitul jocului. Orice alergare marcată înainte de plasarea pariului nu va conta.

Pariurile potrivite pe această piaţă sunt valabile doar dacă sunt completate cel puţin 9 reprize dacă conduce echipa gazdă. Include inninguri suplimentare (OT Inclus).

Este o opţiune de pariere destul de delicată de folosit şi presupune să aveţi mare grijă când plasaţi un pariu cu o asemenea valoare fiind destul de greu de anticipat mai ales dacă evenimentul este pe final.

 

Știri relevante