Cine detine casa pariurilor

Solicitantul de la casa pariurilor va trebui sa solicite o licenta de functionare de la Comisia pentru jocuri de noroc inainte de a depune cererea.

In functie de marimea afacerii dvs. Puteti detine casa pariurilor si poate fi necesar sa solicitati si licente personale. Site-ul Comisiei pentru jocuri de noroc poate oferi mai multe informatii despre cum se obtin licentele necesare. Puteti trimite o cerere echipei de autorizare pentru o declaratie provizorie sau o licenta locala de detinere de la casa pariurilor.

Trebuie depusa o cerere pentru o declaratie provizorie daca inca mai trebuie construite spatiile, daca are nevoie de modificari majore sau solicitantul nu are inca dreptul de a o ocupa. O declaratie provizorie nu este aceeasi cu o licenta locala, dar va oferi un grad de certitudine solicitantului atunci când vin sa solicite o licenta locala de la un agent casa pariurilor.

O cerere de licenta premisa ar trebui facuta daca solicitantul are dreptul sa ocupe spatiile si are o licenta de functionare valabila de la Comisia de Jocuri de Noroc care le permite sa conduca un arcade ca o afacere. Inainte de a solicita o licenta locala, cititi declaratia privind politica de licentiere.

Daca o obiectie relevanta este primita pentru o cerere, un sub-comitet va fi organizat pentru a determina cererea. Subcomitetul de autorizare va fi format din 3 consilieri. Solicitantul va fi notificat cu cel mult 10 zile lucratoare inainte de data audierii si va trimite un raport cu copii ale reprezentarilor primite impotriva cererii.

Știri relevante