Menu

Cine este Admiral Bets şi cu ce vine

Cine este Admiral Bets si cu ce vine

ADMIRAL se oferă ca un furnizor de încredere

ADMIRAL Sportwetten GmbH – numărul 1 al Austriei la pariuri – a fost fondată în 1991. Datorită unei istorii care se întinde pe zeci de ani, este atât centrul de excelentă în ceea ce priveşte pariurile sportive, cât şi un angajator naţional important.

În conformitate cu filosofia sa corporativa „Crearea încrederii prin competenţa de creare de carte, plata şi fiabilitatea garantată”, ADMIRAL se oferă ca un furnizor de încredere de servicii de pariuri sportive pentru zeci de mii de clienţi.

Echipa sa de case de pariuri contribuie semnificativ la succesul companiei. Peste 20 de case de pariuri analizează presa sportivă, monitorizează întreaga gamă şi oferă şansele unice ale ADMIRAL pe nenumărate tipuri diferite de sport. Echipa noastră de management al riscurilor se asigură că succesul companiei este garantat.

ADMIRAL oferă oportunităţi de parier

ADMIRAL oferă oportunităţi de pariere pre-meci şi în joc la evenimente internaţionale care implică peste 30 de tipuri diferite de sport.

Tendinţa continuă a pariurilor în joc, în care clienţii pot paria pe evenimente în desfăşurare în timp real, înseamnă că programul transmisiilor live se extinde tot timpul şi odată cu acesta numărul de pariuri oferite.

Gama de servicii de pariuri sportive ADMIRAL este disponibilă în peste 200 de sucursale, pe terminalele noastre de pariuri, precum şi prin intermediul canalelor online şi mobile.

 

Știri relevante