Menu

Cine este Admiral Bets si cu ce vine

Cine este Admiral Bets si cu ce vine

ADMIRAL Sportwetten GmbH – numarul 1 al Austriei la pariuri – a fost fondata in 1991. Datorita unei istorii care se intinde pe zeci de ani, este atat centrul de excelenta in ceea ce priveste pariurile sportive, cat si un angajator national important.

In conformitate cu filosofia sa corporativa „Crearea increderii prin competenta de creare de carte, plata si fiabilitatea garantata”, ADMIRAL se ofera ca un furnizor de incredere de servicii de pariuri sportive pentru zeci de mii de clienti.

Echipa sa de case de pariuri contribuie semnificativ la succesul companiei. Peste 20 de case de pariuri analizeaza presa sportiva, monitorizeaza intreaga gama si ofera sansele unice ale ADMIRAL pe nenumarate tipuri diferite de sport. Echipa noastra de management al riscurilor se asigura ca succesul companiei este garantat.

ADMIRAL ofera oportunitati de pariere pre-meci si in joc la evenimente internationale care implica peste 30 de tipuri diferite de sport.

Tendinta continua a pariurilor in joc, in care clientii pot paria pe evenimente in desfasurare in timp real, inseamna ca programul transmisiilor live se extinde tot timpul si odata cu acesta numarul de pariuri oferite.

Gama de servicii de pariuri sportive ADMIRAL este disponibila in peste 200 de sucursale, pe terminalele noastre de pariuri, precum si prin intermediul canalelor online si mobile.

Știri relevante