Menu

Cine este casa de pariuri E-Fortuna

Cine este casa de pariuri E-Fortuna

EFORTUNA va ofera posibilitatea de a plasa pariuri la evenimentele sportive. De asemenea, puteti juca la peste 200 de jocuri de cazinou. Primiti la deschiderea noului cont un generos pachet de bun venit care poate veni insotit de un bonus considerabil. Cele mai importante competitii au la randul lor promotii regulate care sunt schimbate frecvent, astfel incat puteti beneficia cat mai des de ele. Exista inclusiv optiunea Free Bet, cu ajutorul careia puteti paria fara niciun risc la anumite partide sau sub anumite conditii. De asemenea, Efortuna va ofera bonusuri si in sectiunea de cazinou virtual, in cadrul careia puteti beneficia de rotiri gratuite sau de bonusuri la depuneri.

In ceea ce priveste bonusul , acesta este impartit in 3 parti. In functie de suma depusa veti primi un numar de pariuri fara risc in valoare de 20 RON fiecare. In plus, veti primi si un bonus in valoare de 50 % la fiecare pariu castigat, putand sa ajungeti astfel pana la 500 RON. Aveti parte de asemenea de pana la 200 RON, suma care este folosita pentru pariurile fara risc, daca pariati de pe un dispozitiv mobil.

Pentru cazinoul Efortuna primiti un bonus de pana la 160 RON, cu ajutorul caruia beneficiati de un bonus de 20 % la prima depunere pe Efortuna. Aceasta suma este rezervata doar pentru cazinou si poate ajunge pana la 160 RON. Cerntele de pariere sunt de 50 de ori valoarea bonusului.

Tot pentru prima depunere la cazinoul Efortuna, beneficiati de un bonus de pana la 800 RON. Cu acesta beneficiati de un bonus de 100 % la prima depunere pe Efortuna. Aceasta suma este rezervata doar pentru cazinou si poate ajunge pana la 800 de RON. Cerintele de pariere sunt de 30 de ori suma ( depunere + bonus ).

Daca sunteti jucator nou, aveti 100 % bonus din prima depunere pana la 500 lei. Acesta se acorda 1 singura data si trebuie acceptat in termen de 3 zile. Tot atunci trebuie efectuata si prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucatorul il va primi dupa indeplinirea cerintelor de rulare de 6 ori valoarea primei depuneri.

Știri relevante