Menu

Cine este casa de pariuri E-Fortuna

Cine este casa de pariuri E-Fortuna

Pariurile sportive mai uşoare cu EFORTUNA

EFORTUNA vă oferă posibilitatea de a plasa pariuri la evenimentele sportive. De asemenea, puteţi juca la peste 200 de jocuri de cazinou. Primiţi la deschiderea noului cont un generos pachet de bun venit care poate veni însoţit de un bonus considerabil. Cele mai importante competiţii au la rândul lor promoţii regulate care sunt schimbate frecvent, astfel încât puteţi beneficia cât mai des de ele. Există inclusiv opţiunea Free Bet, cu ajutorul căreia puteţi paria fără niciun risc la anumite partide sau sub anumite condiţii. De asemenea, Efortuna vă oferă bonusuri şi în secţiunea de cazinou virtual, în cadrul căreia puteţi beneficia de rotiri gratuite sau de bonusuri la depuneri.

În ceea ce priveşte bonusul, acesta este împărţit în 3 părţi. În funcţie de suma depusă veţi primi un număr de pariuri fără risc în valoare de 20 RON fiecare. În plus, veţi primi şi un bonus în valoare de 50 % la fiecare pariu câştigat, putând să ajungeţi astfel până la 500 RON. Aveţi parte de asemenea de până la 200 RON, suma care este folosită pentru pariurile fără risc, dacă pariaţi de pe un dispozitiv mobil.

Ce bonus primiţi pentru Casino EFORTUNA

Pentru cazinoul Efortuna primiţi un bonus de până la 160 RON, cu ajutorul căruia beneficiaţi de un bonus de 20 % la prima depunere pe Efortuna. Această sumă este rezervată doar pentru cazinou şi poate ajunge până la 160 RON. Cerntele de pariere sunt de 50 de ori valoarea bonusului.

Tot pentru prima depunere la cazinoul Efortuna, beneficiaţi de un bonus de până la 800 RON. Cu acesta beneficiaţi de un bonus de 100 % la prima depunere pe Efortuna. Această sumă este rezervată doar pentru cazinou şi poate ajunge până la 800 de RON. Cerinţele de pariere sunt de 30 de ori suma (depunere + bonus).

Dacă sunteţi jucător nou, aveţi 100 % bonus din prima depunere până la 500 lei. Acesta se acordă 1 singură dată şi trebuie acceptat în termen de 3 zile. Tot atunci trebuie efectuată şi prima depunere. Valoarea acesteia este valoarea bonusului pe care jucătorul îl va primi după îndeplinirea cerinţelor de rulare de 6 ori valoarea primei depuneri.

 

Știri relevante