Cine este Casa Pariurilor la noi in Romania

Desi pana la un moment dat CASA PARIURILOR functiona doar in mediul off line, schimbarile care au aparut in legislatia tarii, au convins agentia sa intre sip e piata on line. Avand in vedere ca nu este o casa de pariuri romaneasca, trecerea la mediul on line nu a fost un lucru complicat, deoarece exista deja o platforma de pariuri on line care era functionala in tara de origine , Croatia. Astfel, platforma on line de pariuri a fost doar copiata si tradusa.

Licenta de functionare din partea autoritatilor romane In materie de jocuri de noroc a fost obtinuta in 2016, licenta valabila pe 10 ani. Astfel, aceasta licenta de activare ii permite sa  ofere in legalitate pariuri in cota fixa  si casino-on line.

Cu toate ca este unul dintre cei mai apreciati operatori de pariuri stradale, Casa Pariurilor ofera mai nou si pariuri on line.

Casa Pariurilor are in jur de 750 de agentii in toata tara. Acestea pot fi gasite atat in orase mari, cat si in sate sau in orase mai mici. Ca spatiu, aceste agentii sunt mici, dar sunt niste locatii curate, dar care sunt amenajate bine si care sunt capabile sa profite la maxim de pe urma spatiului redus.

In agentiile stadale ale Casei Pariurilor, se pot plasa pariuri sportive, pariuri loto, pariuri vfirtuale pe caini, cai si moto, pariuri pe loteria virtuala Lucky 6, dar va puteti juca si la popularele “pacanele”. Un aspect negativ ar fi ca nu prea se gasesc televizoare.

In ceea ce priveste pariurile on line, la Casa Pariurilor este nevoie s ava deschideti un cont de utilizator. Acest lucru se poate face cu usurinta, accesand sectiunea “inregistrare”, dupa care va trebui sa completati mai multe date personale, dar si date care vor tine de contul de utilizator.

Acelasi lucru se poate spune si despre plasarea pariurilor sportive, indifferent ca sunt pariuri single, pariuri multiple sau pariuri plasate folosind un sistem.

Casa Pariurilor are o aplicatie atat pentru IOS, cat si pentru Android.

Știri relevante