Menu

Cine este de fapt casa de pariuri Excelbet

Cine este de fapt casa de pariuri Excelbet

Au toate licentele corecte de jocuri necesare pentru a opera o casa de pariuri online, dar asa cum am mentionat anterior in acest review, compania nu este detinuta de Excelbet in sine si au avut recent dispute cu partenerii de marketing pentru contracte si plati.

Este o adevarata rusine ca cele doua chestiuni de mai sus se suprapun ceea ce ar putea fi un case de pariuri online solide. Adancimea si gama lor de piete sunt decente, sansele sunt competitive, daca nu sunt exceptionale si exista o multime de oferte (cum ar fi Super 6) pentru a-i pastra pe interesati.

Lipsa de transmisie in direct nu le elimina, in special, avand in vedere platforma TV … dar, dupa cum stim, Excelbet nu pare a detine Excelbet, asa ca cred ca asta explica de ce este o problema.

Daca sunt capabili sa rezolve disputele in derulare cu partenerii lor de marketing, atunci la noi, acest lucru ar demonstra ca cel putin au securitatea financiara pentru a-si actualiza ratingul. Din pacate, in acest moment nu am folosi Excelbet si, prin urmare, ar fi incomod sa va recomandam sa faceti acest lucru.

Excelbet sunt una dintre cele mai cunoscute case de pariuri, avand in vedere platforma lor de publicitate la TV, dar cand incepeti sa sapati mai adanc in companie, gasiti ca exista cateva intrebari serioase alarmante asupra marcii.
In plus, Excelbet a incheiat recent tranzactii cu o serie de parteneri de marketing peste noapte si plati suspendate.

Acesta este un steag rosu masiv pentru orice companie si nu mai sunt confortabil sa recomand o casa de pariuri cu ceea ce din exterior pare sa fie un semn de intrebare cu privire la finantele lor.

Daca compania se lupta financiar, atunci fondurile jucatorilor sunt potential riscate, la fel ca platile, iar pana la rezolvare, veti fi mult mai bine sa respectati o optiune mai sigura.

Știri relevante