Menu

Cine este de fapt casa de pariuri Excelbet

Cine este de fapt casa de pariuri Excelbet

Excelbet o casă de pariuri online în devenire

Au toate licenţele corecte de jocuri necesare pentru a opera o casă de pariuri online, dar aşa cum am menţionat anterior în acest review, compania nu este deţinută de Excelbet în sine şi au avut recent dispute cu partenerii de marketing pentru contracte şi plăţi.

Este o adevărată ruşine ca cele două chestiuni de mai sus se suprapun ceea ce ar putea fi un case de pariuri online solide. Adâncimea şi gama lor de pieţe sunt decente, şansele sunt competitive, dacă nu sunt excepţionale şi există o mulţime de oferte (cum ar fi Super 6) pentru a-i păstra pe interesaţi.

Lipsa de transmisie în direct nu le elimina, în special, având în vedere platforma TV… dar, după cum ştim, Excelbet nu pare a deţine Excelbet, aşa ca cred ca asta explică de ce este o problemă.

Excelbet are multe îmbunătăţiri de făcut să fie competitivă

Dacă sunt capabili să rezolve disputele în derulare cu partenerii lor de marketing, atunci la noi, acest lucru ar demonstra ca cel puţin au securitatea financiară pentru a-şi actualiza ratingul. Din păcate, în acest moment nu am folosi Excelbet şi, prin urmare, ar fi incomod să vă recomandăm să faceţi acest lucru.

Excelbet sunt una dintre cele mai cunoscute case de pariuri, având în vedere platforma lor de publicitate la TV, dar când începeţi să săpaţi mai adânc în companie, găsiţi ca există câteva întrebări serioase alarmante asupra mărcii.
În plus, Excelbet a încheiat recent tranzacţii cu o serie de parteneri de marketing peste noapte şi plăţi suspendate.

Acesta este un steag roşu masiv pentru orice companie şi nu mai sunt confortabil să recomand o casă de pariuri cu ceea ce din exterior pare să fie un semn de întrebare cu privire la finanţele lor.

Dacă compania se luptă financiar, atunci fondurile jucătorilor sunt potenţial riscate, la fel ca plăţile, iar până la rezolvare, veţi fi mult mai bine să respectaţi o opţiune mai sigură.

Știri relevante