Menu

Cine este de fapt casa de pariuri River bet srl

Cine este de fapt casa de pariuri River bet srl

River bet srl a intrat pe piata din Romania in anul 2017 si este operat de aceleasi persoane care conduc gigantul  international River bet. Brandul River bet a adoptat de mult timp o abordare unica in ceea ce priveste jocurile online si este cunoscut pentru a veni cu noi modalitati de a face lucrurile, astfel incat a existat o asteptare considerabila care a dus la debutul noului manual de sport.

Actualizare importanta: River bet a finalizat procesul de rebranding si a fost lansat acum ca FoxBet.com – vizitati revizuirea noastra completa pentru informatii suplimentare.

River bet este un site de pariuri online adus de tine de aceiasi oameni care au introdus River bet in lume. Un bonus sanatos de bun venit, promotii frecvente si caracteristici unice fac din River bet unul dintre principalele site-uri de pariuri pe care sa le urmaresti in acest an.

In unele moduri, River bet arata deja abordarea sa unica in ceea ce priveste pariurile sportive online, cu disponibilitatea de a rezerva micro-pariuri de pana la 0,01 ron, sporind la intamplare sansele anumitor pariuri populare si introducerea unei functii de tip roteste si pariaza care inmulteste cotele pe unele pariuri de pana la 10x.

Aceste caracteristici se potrivesc destul de bine in conformitate cu ceea ce ne-am asteptat de la oamenii River bet de-a lungul anilor. Acest lucru este departe de o carte de sport online perfecta in forma sa actuala, dar River bet este incontestabil condus de oameni care stiu sa isi croiasca o nisa chiar si in cele mai competitive dintre industrii.

River bet este inca un produs neterminat in acest stadiu incipient, dar este nevoie de pariuri cu bani reali in tara noastra si aceasta este toata motivatia necesara pentru a incepe aceasta recenzie. Deoarece River bet lanseaza functii si se maturizeaza, vom actualiza aceasta recenzie pentru a va fi actualizat.

Jocuri Gratuite – River bet ofera un joc gratuit de 5 ron tuturor clientilor care plaseaza cel putin un pariu luni de 25 ron sau mai mult. De asemenea, au primul joc de depozit gratuit de pana la 500 ron.

Promotii si bonusuri – Veti gasi la fel de multe promotii saptamanale cu oricare dintre cartile sportive din Romania. Ofera promotii, cum ar fi asigurarea orelor suplimentare, 50 de ron pariuri live vineri si bonusuri parlay. Daca sunteti in cautarea unei carti cu bonusuri fantastice, River bet este potrivit pentru dvs. si pentru toti prietenii tai care sunt pasionati de jocuri de noroc si pariuri sportive.

Știri relevante