Menu

Cine este de fapt Grupul Superbet

Cine este de fapt Grupul Superbet

SuperBet Interactive Limited este numele companiei care opereaza site-ul SuperBet. Acestia au sediul in Malta impreuna cu o multime de alte companii de jocuri malteze, dar au si superbet cui. Spre deosebire de marea majoritate a site-urilor de jocuri de noroc online, SuperBet pare sa fie disponibil doar in limba sa implicita a limbii romane si, prin urmare, nu este potrivit pentru jucatorii care vin din alte parti.

Pe pagina sa Despre, compania vorbeste despre valorile si responsabilitatile lor, care in totalitate nu ofera nicio modalitate de a oferi informatii despre fondarea companiei, superbet cui. Oricare ar fi cazul, se pare ca au fost stabilite de ceva timp si au o experienta rezonabila de operare in sectorul jocurilor de noroc.

Fiecare tara are nevoie de o selectie de site-uri in care cetatenii sai pot juca, iar pentru rezidentii Romaniei, unul dintre aceste site-uri este SuperBet. Acest site rosu si alb stralucitor vorbeste limba lor, isi acopera moneda si ofera tot felul de optiuni atunci cand vine vorba de pariuri.

Dar, precum si fotbalul, rugby-ul, baschetul si alte sporturi populare, jucatorii pot paria pe sporturi virtuale. Exista, de asemenea, o loterie disponibila pe site, plus un cazinou complet dotat, unde pot fi savurate sloturi video, jocuri de cazino si orice alte mijloace de distrugere a timpului.

Nu este cea mai usoara pagina de gasit, dar exista o pagina de promotii pe site unde puteti afla despre diverse bonusuri de bun venit, cum ar fi un meci de prima depunere de 100% pentru a juca la cazinou. Se pare ca este aceeasi oferta disponibila si pentru pariurile sportive si exista si alte cateva bonusuri de pariere, dintre care unele permit jucatorilor sa incaseze din timp daca nu sunt siguri ca pariul lor va mai veni dupa 90 de minute. Cu toate acestea, se pare ca nu exista prea multe promotii disponibile pe site, superbet cui.

Știri relevante