Menu

Cine este de fapt Winmasters

Cine este de fapt Winmasters

Cine este de fapt Winmasters

Winnmasters este un nume foarte nou pe piaţa pariurilor, în România făcându-şi apariţia în 2015, fiind una din primele 3 agenţii licenţiate din România. Imaginea Winnmasters în România este fostul fotbalist Gabi Balinţ, a fost promovată intens prin toate mijloacele posibile

La Winnmasters se poate depune utilizând un card de credit/debit, prin Paysafecard, Neteller sau Skrill. Nu contează ce metodă de plată alegeţi, sumă minimă care poate fi depusă este de 40 RON. Efectuarea unui depozit se poate face şi prin transfer bancar, dar este mai anevoios şi sumă minimă acceptată în acest caz este de 250 RON. În ceea ce priveşte retragerea, sumă minimă care poate fi retrasă este de 80 RON prin Neteller, Skrill şi card de credit şi 350 RON prin transfer bancar. În timp ce pentru depuneri nu sunt percepute taxe, la retrageri trebuie plătit un comision de 3 % din suma retrasă.

În ceea ce priveşte oferta sportivă, trebuie menţionat că sunt acoperite destul de multe sporturi, însă nu aşa de multe precum la alţi operatori de pariuri on line. Pentru a verifica dacă puteţi paria pe un eveniment din sportul de care sunteţi interesat, este bine să vă deschideţi un cont să verificaţi oferta. În mod particular la fotbal, la fel ca şi alte case pariuri, problema este că sunt acoperite foarte multe competiţii medii şi mici, dar la acestea nu se găsesc foarte multe tipuri de pariuri. În schimb, la campionatele importante, oferta este foarte variată şi cuprinde pariuri pe cornere, cartonaşe, marcatori, eliminări şi multe alte tipuri de pariuri combinate.

Cum sunt pariurile live pe Winmasters

La pariurile live, în afară de campionatele importante de fotbal, oferta este limitată, plus că lipsesc multe din meciurile disponibile live la alte case de pariuri sau chiar din oferta pre-meci a celor de la Winnmasters.

Un alt minus este cel legat de faptul că nu există un serviciu de live chat. Stafful poate fi contactat doar prin completarea unui formular online direct pe site sau prin apel telefonic.

Pe lângă pariuri sportive, Winnmasters oferă jocuri de cazino şi poker, unde puteţi lua un bonus de 200 % în limita a 1500 euro, care este eliberat treptat, iar la jocurile de cazino, bonusul este de 100 % în limita a 900 RON.

În concluzie, dacă pariaţi doar pe meci, e posibil să fiţi mulţumit de ofertă, dar ar de evitat pariatul live. Interfaţa este plăcută şi uşor de folosit, dar lipsa unui live chat este un dezavantaj.

 

Știri relevante