Menu

Cine este de fapt Winmasters

Cine este de fapt Winmasters

Winnmasters este un nume foarte nou pe piata pariurilor, in Romania facandu-si aparitia in 2015, fiind una din primele 3 agentii licentiate din Romania. Imaginea Winnmasters in Romania este fostul fotbalist Gabi Balint, a fost promovata intens prin toate mijloacele posibile

La Winnmasters se poate depune utilizand un card de credit/debit, prin Paysafecard, Neteller sau Skrill. Nu conteaza ce metoda de plata alegeti, suma minima care poate fi depusa este de 40 RON. Efectuarea unui depozit se poate face si prin transfer bancar, dar este mai anevoios si suma minima acceptata in acest caz este de 250 RON. In ceea ce priveste retragerea, suma minima care poate fi retrasa este de 80 RON prin Neteller, Skrill si card de credit si 350 RON prin transfer bancar. In timp ce pentru depuneri nu sunt percepute taxe, la retrageri trebuie platit un comision de 3 % din suma retrasa.

In ceea ce priveste oferta sportiva, trebuie mentionat ca sunt acoperite destul de multe sporturi, insa nu asa de multe precum la alti operatori de pariuri on line. Pentru a verifica daca puteti paria pe un eveniment din sportul de care sunteti interesat, este bine sa va deschideti un cont sa verificati oferta. In mod particular la fotbal, la fel ca si alte case pariuri, problema este ca sunt acoperite foarte multe competitii medii si mici, dar la acestea nu se gasesc foarte multe tipuri de pariuri. In schimb, la campionatele importante, oferta este foarte variata si cuprinde pariuri pe cornere, cartonase, marcatori, eliminari si multe alte tipuri de pariuri combinate.

La pariurile live, in afara de campionatele importante de fotbal, oferta este limitata, plus ca lipsesc multe din meciurile disponibile live la alte case de pariuri sau chiar din oferta pre-meci a celor de la Winnmasters.

Un alt minus este cel legat de faptul ca nu exista un serviciu de live chat. Stafful poate fi contactat doar prin completarea unui formular online direct pe site sau prin apel telefonic.

Pe langa pariuri sportive, Winnmasters ofera jocuri de cazino si poker, unde puteti lua un bonus de 200 % in limita a 1500 euro, care este eliberat treptat, iar la jocurile de cazino, bonusul este de 100 % in limita a 900 RON.

In concluzie, daca pariati doar pe meci, e posibil sa fiti multumit de oferta, dar ar de evitat pariatul live. Interfata este placuta si usor de folosit, dar lipsa unui live chat este un dezavantaj.

Știri relevante