Menu

Cine este Fortuna Bet în România

Cine este Fortuna Bet in Romania
[toc}

Ce servicii ne oferă Fortuna Bet

În acest moment, Fortuna Bet este una dintre cele 5-6 case de pariuri licenţiate din România, dar şi numărul 1 în rândul celor care oferă servicii online şi servicii offline.

În RomaniaFortuna a intrat pe piaţa parurilor sportive în 2015 prin preluarea Publicbet. În acel moment au apărut peste 600 de agenţii în toată ţara. După preluarea Publicbet, Fortuna s-a lansat şi în spaţiul virtual, sub denumirea de Efortuna. În plus, a profitat la maxim de faptul că operează atât on line cât şi offline, iar unul dintre cele mai importante servicii oferite este Cashpoint, serviciu care permite clienţilor să alimenteze contul de pariuri on line direct din agenţiile Efortuna.

În ceea ce priveşte legalitatea, aceasta este dată de licenţă cu numărul L1160665W000326 prin care poate oferi în legalitate pariuri sportive în România şi jocuri de cazino pe site-ul Efortuna. Mai mult, a devenit şi sponsorul oficial al echipei naţionale de fotbal a Roamaniei. De aceea a fost lansată şi platforma on line „naţională. Efortuna. ro”. Dea-a lungul timpului au fost organizate şi câteva concursuri unde se pot câştiga premii sub forma unor pachete speciale pentru suporteri.

Fortuna are cea mai mare acoperire cu agenţii terestre

În ceea ce priveşte acoperirea, Fortuna a ajuns să aibă în România un număr de 750 de agenţii stradale. Are şi o platformă de pariuri on line. Dacă în schimb intraţi pe platforma pariurilor offline, adică pe site, unde puteţi genera bilete, puteţi vizualiza listă agenţiilor sau să verificaţi biletele aflate în desfăşurare, trebuie să selectaţi opţiunea „Pariază în agenţie” din meniu.

Oferta sportivă este bogată, dar specifică agenţiilor stradale. Are şi pariuri pe loto, loteria virtuală Turbo 6 sau curse virtuale de câini. Programul de funcţionare este zilnic de luni până duminică, în intervalul orar 10. 00-22. 00.

Şi deschiderea unui cont este uşoară. Primul pas este crearea unui cont la Fortuna Bet, după care veţi completa un formular de înregistrare. Apoi faceţi o depunere, fie prin card de credit/debit, prin Paysafecard, prin Neteller şi Skrill. Dar mai poate fi şi prin Fortuna Cashpoint care îţi permite depunerea sau retragerea din oricare agenţie din ţară.

 

Știri relevante