Menu

Cine este Fortuna Bet in Romania

Cine este Fortuna Bet in Romania

In acest moment, Fortuna Bet este una dintre cele 5-6 case de pariuri licentiate din Romania, dar si numarul 1 in randul celor care ofera servicii online si servicii offline.

In RomaniaFortuna a intrat pe piata parurilor sportive in 2015 prin preluarea Publicbet. In acel moment au aparut peste 600 de agentii in toata tara. Dupa preluarea Publicbet, Fortuna s-a lansat si in spatiul virtual, sub denumirea de Efortuna. In plus, a profitat la maxim de faptul ca opereaza atat on line cat si offline, iar unul dintre cele mai importante servicii oferite este Cashpoint, serviciu care permite clientilor sa alimenteze contul de pariuri on line direct din agentiile Efortuna.

In ceea ce priveste legalitatea, aceasta este data de licenta cu numarul L1160665W000326 prin care poate oferi in legalitate pariuri sportive in Romania si jocuri de cazino pe site-ul Efortuna. Mai mult, a devenit si sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal a Roamaniei. De aceea a fost lansata si platforma on line „nationala. efortuna. ro”. Dea-a lungul timpului au fost organizate si cateva concursuri unde se pot castiga premii sub forma unor pachete speciale pentru suporteri.

In ceea ce priveste acoperirea, Fortuna a ajuns sa aiba in Romania un numar de 750 de agentii stradale. Are si o platforma de pariuri on line . Daca in schimb intrati pe platforma pariurilor offline, adica pe site, unde puteti genera bilete, puteti vizualiza lista agentiilor sau sa verificati biletele aflate in desfasurare, trebuie sa selectati optiunea „Pariaza in agentie”din meniu.

Oferta sportiva este bogata, dar specifica agentiilor stradale. Are si pariuri pe loto, loteria virtuala Turbo 6 sau curse virtuale de caini. Programul de functionare este zilnic de luni pana duminica, in intervalul orar 10. 00-22. 00.

Si deschiderea unui cont este usoara. Primul pas este crearea unui cont la Fortuna Bet, dupa care veti completa un formular de inregistrare. Apoi faceti o depunere, fie prin card de credit/debit, prin Paysafecard, prin Neteller si Skrill. Dar mai poate fi si prin Fortuna Cashpoint care iti permite depunerea sau retragerea din oricare agentie din tara.

Știri relevante