Menu

Cine este in spatele ArminBet din tara noastra

Cine este in spatele ArminBet din tara noastra

Aceasta casa de pariuri este axata pe Europa de Est, cu site-ul web disponibil in englezansi roamana.

Site-ul web are o pagina de destinatie vrajitoare contine multe grafice flashy pentru a capta atentia utilizatorilor. De asemenea, aceasta pagina include multe bannere cu bonusuri si promotii active.

De asemenea, puteti accesa aceasta platforma de pe dispozitive mobile, cu o interfata prietenoasa si o aplicatie web bine conceputa. Limba implicita este limba slovaca, puteti sa o schimbati.

Cartea de sport ArminBet acopera o lista de 28 de sporturi precum: fotbal, box, tenis, golf, cricket, volei, hokey ice, polo water, cricket si multe altele. De asemenea, aveti posibilitatea sa pariati pe diferite ligi, in special in toata Europa. De asemenea, pe sectiunea de baschet poti paria pe ligi din 11 tari diferite, inclusiv Argentina si Brazilia.

Fotbalul este sportul preferat pentru jucatori. Sunt prezenti cele mai populare 5 ligi din Europa cu Anglia pe primul loc.

Cazinoul ArminBet contine cele mai cunoscute categorii de jocuri: jocuri de masa, jackpot-uri, ruleta, poker, baccarat si altele.

Daca sunteti un membru nou pe aceasta platforma veti primi un bonus pentru inregistrare in sectiunea cazinou si in poker. Trebuie sa stiti ca bonusul de bun venit este disponibil doar in unele tari. Jucatorii din Germania, Regatul Unit si Franta nu primesc acest bonus. De asemenea, jucatorii fideli beneficiaza de multe alte bonusuri pe care le puteti vedea in sectiunea Bonusuri si promotii din aceasta recenzie.

Pe aceasta platforma exista mai multe metode de plata disponibile pentru clienti. Pentru depuneri si retrageri ArminBet accepta Mastercard, Visa, Skrill, Neteller, Transfer bancar, Cash Electronic. lista tuturor metodelor pe care le veti gasi pe sectiunea speciala creata in aceasta pagina de recenzie.

Serviciile pentru clienti sunt disponibile pe aceasta platforma prin e-mail, telefon si live chat. Le puteti contacta pentru toate informatiile dvs. neclare intre orele 8.00 si 22.00 GMT, in fiecare zi. De asemenea, pentru mai multe detalii despre aceasta casa de pariuri, va rugam sa cititi toate sectiunile din pagina de recenzie ArminBet.

Știri relevante