Menu

Cine merge mai departe superbet

Cine merge mai departe superbet

Buna intrebare, aud adesea povesti despre cum oamenii pierd bani atunci cand pariaza pe o selectie si apoi pierd, in special in jocurile de cupa.

In principiu, greseala pe care o fac oamenii in mod normal este atunci cand sustin o echipa de fotbal sa castige intr-un joc de cupa, iar ceea ce se intampla de obicei este ca jocul se termina la egalitate dupa 90 de minute, iar apoi meciul trece in prelungiri.

Echipa pe care a sustinut-o apoi continua sa castige jocul, totusi, cand isi verifica contul de pariuri, pariul a pierdut.

Acesta este motivul pentru care este atat de important in jocurile de cupa sa pariezi pariul calificat in aceste jocuri, mai ales daca crezi ca selectia pe care ai ales-o va castiga si se va califica, dar poate nu in primele 90 de minute ale meciului.

Deci un pariu de calificare inseamna ca indiferent de ce, selectia pe care ati ales sa o calificati fie se va califica in runda urmatoare, fie nu, nu conteaza in ce etapa a meciului se intampla acest lucru, fie ca este in 90 de minute, prelungiri. sau chiar penalitati.

Daca sustineti o echipa pentru a castiga in cele 90 de minute obisnuite ale unui joc de cupa si se incheie o egalitate, indiferent de echipa calificata, pariul dvs. este pierdut, deoarece jocul a fost egal in 90 de minute.

Baieti, acum am castigat de doua ori niste bani ok din asta. Ceea ce fac este sa astept ok meciurile de cupa si astept ca o echipa puternica in deplasare sa obtina un rezultat nu atat de bun.

De exemplu, AC Milan a invins Barcelona in prima mansa a Ligii Campionilor cu 2-0, iar apoi am reusit sa o sustin pe Barcelona la 2.50 pentru a ma califica. Bineinteles, ei jucau mansa a 2-a acasa, asa ca am crezut ca acesta este un pariu foarte bun si s-au calificat.

La fel am facut si in Europa League cand Chelsea era batuta cu 1-0 in deplasare de o echipa a Romaniei. Am primit un pret bun pentru ei sa se califice si sa joace din nou mansa a doua acasa.

Incearca, pare ok. Evident, nu toti vor castiga. Caut doar o echipa foarte puternica care a obtinut un rezultat slab in deplasare in prima mansa a meciului cu doua meciuri.

Pariurile pe fotbal permit o gama larga de piete, iar explozia pariurilor online a fost in prim-planul acestui lucru. Acum puteti paria pe aproape orice, de la cornere si cartonase pana la scor corect si ambele echipe sa inscrie.

Exista acum si o serie de piete care functioneaza in moduri similare, cu doar mici diferente intre ele. Un exemplu in acest sens este pariarea pe castigatorul absolut al unui meci, spre deosebire de pariarea pentru calificarea in runda urmatoare, progresul sau chiar ridicarea trofeului.

Atunci cand joaca intr-o finala, multi ar presupune ca pariul pe echipa care va castiga ar fi acelasi cu pariul pe echipa care ridica trofeul, dar nu este neaparat cazul.

Punctul cheie de retinut aici este ca pariurile pe meci vor acoperi primele 90 de minute (inclusiv timpul de prelungire) si asta este tot. Piata va fi stabilita dupa 90 de minute si daca jocul intra in prelungiri rezultatul final este irelevant. Echipa care va progresa, se califica sau castiga pariul pe trofeu va fi doar atat si trebuie sa includa rezultatul dupa prelungiri sau penalitati.

Sa trecem printr-un exemplu rapid a ceea ce intelegem prin aceasta:

Pariam pe finala FA Cup dintre Man City si Liverpool. Punem un pariu pe rezultatul meciului pe care il va castiga Man City. Jocul se termina 1-1 la 90 de minute, dar Man City continua sa castige jocul la penalty-uri si ajung sa ridice trofeul. In acest caz, pariul nostru ar fi pierdut.

Sa spunem ca, in schimb, punem un pariu pe Man City pentru a ridica trofeul. Meciul se termina 1-1, dar pariul nostru este inca viu deoarece castigatorul trofeului nu a fost inca decis. Din nou, Man City castiga la penalty-uri si ridica trofeul, asa ca pariul nostru ar castiga.

Speram ca puteti vedea din acel exemplu cum difera cele doua pariuri foarte asemanatoare.

Știri relevante