Cine nu a auzit de Burning Hot ar fi bine sa o faca

EGT (Euro Games Technologies) a lansat o multime de sloturi „Hot”, dar Burning Hot Slot este cu siguranta unul dintre cele mai bune jocuri slot in ceea ce priveste RTP, precum si functii bonus. Spre deosebire de alte jocuri slot, de exemplu, Flaming Hot sau 20 Super Hot, acesta vine cu simboluri salbatice clasice. Slotul ofera asa-numitele simboluri salbatice in expansiune, care acopera intreaga mulineta si produce câstiguri mai mari.

Burring Hot este un slot video bazat pe tema fructelor de pe platforma EGT Interactive. In afara de simboluri de baza de fructe colorate si simboluri si sapte, slotul are doua simboluri de imprastiere; o stea mov si un semn de dolar. Are un simbol salbatic in expansiune, sub forma „trifoi norocos cu 4 foi”.

Vestea buna este ca jucatorii pot incerca acest slot interesant si fierbinte pentru bani reali din oricare dintre cazinourile EGT online. Daca doriti ca simbolurile retro sa fie o combinatie de preferinte fructate si simboluri norocoase, atunci ar trebui sa incercati „Burning Hot” anul acesta pentru cea mai buna experienta de joc.

Jucatorii de toate tipurile de slot se pot bucura de acest slot fierbinte, deoarece exista o multime de valori de credit si de pariuri de credit pentru a combina in diferite moduri pentru a se potrivi cu preferintele personale. In mod uimitor, puteti juca acest slot oriunde si oricând pe unul dintre site-urile web ale cazinourilor bazate pe EGT.

Este un slot de fructe impreuna cu simboluri de fructe remarcabile sau icoane pe tamburi, care sunt comune in sloturile de baza. Cu toate acestea, designerii EGT le-au oferit un aspect impresionant prin utilizarea de animatii moderne si culori vii. Amestecul dintre aceste doua face din Burning Hot Slot un aspect de bomboane pentru ochi si destul de distractiv si interesant atunci când joci.

Toate simbolurile norocoase si preferatele fructate pot fi rasplatite inca de la prima rotire. Astfel, inseamna ca jucatorii pot avea noroc in orice moment in timp ce joaca. Exista o multime de portocale, cirese coapte, prune si lamâi pentru a alege dintre tambururi si toate acestea pot plati premii de maximum 2.000 de monede. Interesant este ca jucatorii pot stoarce maximum 10.000 de monede din pepeni, precum si struguri. Dar, „Lucky 7’s” se afla in vârful „listei de dorinte spin”, deoarece ofera un premiu de top si are pâna la 60.000 de monede.

Daca sunteti unul dintre acei jucatori care sunt destul de seriosi vânatori de ghivece, atunci sigur doriti sa va acordati premiile / premiile in functia „Double-Up Gamble”, unde va puteti prezice corect daca o carte va fi neagra sau rosie. dubleaza-ti premiul. Interesant este ca jucatorii pot incerca sa-si dubleze premiul de cinci ori si inseamna ca jucatorii pot transforma 2.000 de monede in 64.000 de monede.

Știri relevante