Cine sunt cele mai murdare echipe din Premier League?

Arbitrul care arata cartonasul rosu Fanii fotbalului vor fi intotdeauna convinsi ca echipa lor este greu de facut in timp ce celelalte parți scapa de crima. Nu uitați ca Leeds United a avut multa vreme reputația de a fi una dintre cele mai murdare echipe din jur, chiar fiind denumita „Leeds murdare si murdare”, totusi suporterii lor vor exclama intotdeauna inocența parții. Intrebarile evidente care apar sunt in primul rand daca exista prea mult adevar in ideea unei echipe sau a unui jucator care este mai murdar decat altul si, in al doilea rand, daca exista vreun fel de a spune cu adevarat.

Acesta este un factor important in pariurile moderne, deoarece acum puteți paria pe jucatorii care urmeaza sa fie rezervați impreuna cu punctele de rezervare a echipei si, prin urmare, stiind ce echipe si jucatori sunt mai murdari decat alții poate fi informații extrem de utile. De asemenea, este nepotrivit sa avem in vedere si alte pariuri, cum ar fi golul de gol, etc., deoarece un jucator nu poate inscrie daca a fost trimis!

Oricine urmareste jocul modern va va spune ca Fernandinho, mijlocasul din Manchester City, scapa in mod regulat cu o serie intreaga de faulturi, fara a fi pedepsit pentru ei de catre arbitrul meciului, asa ca cartonasele galbene si rosii ne ofera o reflectare corecta a modului in care se afla ” este murdar un jucator? Daca aveți o idee buna despre care jucatori sunt cel mai probabil sa fie rezervați si care echipe sunt pedepsite cel mai frecvent pentru jocul lor cu rezervarile si trimiterea, va poate ajuta cand vine vorba de plasarea pariurilor pe punctele de rezervare, cartonasele galbene si trimiterile. Asta vom incerca sa facem aici.

Probabil cel mai interesant lucru de remarcat din aceasta lista este faptul ca exista foarte puțini aparatori pe el. Avand in vedere ca linia de referința este ultima linie de aparare, in mod literal, nu vi s-ar fi iertat ca credeți ca aparatorii vor ridica o cantitate mare de rezervari, dar nu o fac.

In schimb, forțele de ordine din mijloc sunt cele care stau unul langa altul in top 20. Nu este o surpriza sa vezi nume precum Robbie Savage, Paul Ince si Gareth Barry acolo, stiind ca toți aveau reputație ca fiind destul de murdari in vremea lor. Este, de asemenea, interesant faptul ca niciunul dintre ei nu a fost niciodata cel mai rapid dintre mijlocasi, ceea ce este probabil ceva de luat in seama.

Știri relevante