Menu

Circus Brilliant 20 de linii de plata si rotiri gratuite

Circus Brilliant 20 de linii de plata si rotiri gratuite

Pentru a ne incepe in Circus Brilliant, exista simbolurile cartilor de joc – Ace King, Queen si Jack – si acestea ajuta la mentinerea bancilor noastre bancare platind 10 monede, 20 de monede si 100 de monede pentru potrivirea a trei, patru sau cinci.

In continuare, avem un trio de spectacole fantastice de circ care sa ne distreze si sa pastreze acele rotiri castigatoare. Exista Sigiliul pentru jongle cu bile, Elefantul de echilibrare a butoiului si Ursul de calarie. Toate aceste trei simboluri nu sunt doar distractive de vizionat (daca va place acest gen de lucruri), dar sunt si ele destul de generoase: platind 20 de monede pentru potrivirea a trei, 100 de monede pentru patru si 500 de monede pentru setul complet de cinci .

Al treilea pe lista noastra de simboluri dorite este acel lider destul de delicios. Este insarcinata sa tina sub control toate actele Circus Brilliant si o face si o treaba frumoasa! Chiar mai bine de atat, veti castiga cateva premii fantastice daca invartiti trei (50 de monede), patru (200 de monede) sau cinci (1.000 de monede) din ea pe o linie de plata activa.

Ultimul dintre simbolurile principale ale jocului este Clovnul si, indiferent daca vi se par amuzante sau infioratoare, nu conteaza: veti dori sa invartiti trei sau mai multe din acest personaj nebun pe role, avand in vedere premiile pe care le scoate din maneca (50, 200 si 1.000 de monede pentru potrivirea a trei, patru sau cinci pe o linie de plata).

Simbolul salbatic este locul in care se desfasoara toata actiunea circului, Big Top, iar acest lucru face treaba fantastica de a inlocui toate celelalte simboluri de pe tabla de joc. Acest lucru va asigura ca puteti maximiza rotirile castigatoare prin crearea de combinatii care altfel nu sunt castigatoare. Pentru a adauga ciresa pe tort, Big Top plateste si 15, 100, 1.000, 10.000 de monede pentru invartirea a doua, trei, patru sau cinci dintre simbolurile de pe role.

Acest joc ar putea avea loc intr-un circ, dar caracteristica Jackpot Cards de la EGT nu este un truc. Disponibil in aproape toate titlurile lor, aceasta runda fenomenala bonus le permite jucatorilor sa castige unul dintre cele patru jackpoturi geniale; sumele carora le puteti vedea deruland in partea de sus a ecranului.

Veti rade pana la banca cand veti auzi ca nu exista cerinte specifice de declansare si ca pariurile intr-o gama imensa de la 0 la 1.000 de monede se califica pentru runda Jackpot Cards.

Vi se vor prezenta 12 carti de joc intinse cu fata in jos si tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti una cate una pana cand aveti trei din acelasi costum de potrivire (nu va faceti griji: nu puteti pierde!). Costumul din care alegeti trei va corespunde cu una dintre sumele din partea de sus a ecranului; iar acesta va fi al tau de pastrat.

Știri relevante