Menu

Cloudbet pariuri doar cu criptomonede din 2013

Cloudbet pariuri doar cu criptomonede din 2013

Cloudbet este un site de pariuri sportive si cazinouri de criptocurrency fondat in 2013. Exista, de asemenea, pariuri sportive si un cazinou live destul de mare. Exista optiuni foarte bune de pariuri sportive si, de asemenea, peste 900 de jocuri de cazino din care sa alegeti.

Cloudbet ofera cel mai mare bonus pentru prima depunere din industrie. Bonus enorm de prima depunere de 100% este de pana la 5 BTC sau 5 BCH (Bitcoin Cash).

Momentan, Cloudbet accepta doar criptomonede: Bitcoin si Bitcoin Cash.

Bonusuri

Bonusul Cloudbet este imens: bonusul pentru prima depunere este de 100% pana la 5 BTC + 70 de rotiri gratuite la jocul slot Big Win Cat!

Bonusul de 70 rotiri gratuite este un bonus exclusiv disponibil doar de la noi. Doar faceti clic pe linkurile din aceasta pagina pentru a obtine bonusul.

Invartirile gratuite vor fi creditate in termen de 24 de ore la prima depunere de 0,05 BTC sau mai mult (sau echivalentul in BCH).

Multe site-uri de pariuri sportive nu ofera deloc bonusuri, iar in comparatie cu cazinourile Bitcoin, acest bonus este exceptional de mare.

Soldul dvs. bonus va fi automat creditat atunci cand faceti prima depunere Bitcoin. Pentru a va incasa bonusul, aveti nevoie de puncte de loialitate.

Veti primi 0,01 bitcoins pentru fiecare 800 de puncte de loialitate pe care le castigati. Aceste cresteri de 0,01 BTC merg direct in contul dvs. de pariuri dupa eliberare. Acest bonus se ridica la 5 BTC daca depozitul dvs. a avut si o marime de 5 BTC. Aveti in total 365 de zile pentru a castiga toate punctele de loialitate pentru bonus.

Bonusul poate fi eliberat si prin Pariuri si jocuri la Casino.

Exista, de asemenea, o multime de optiuni in pariuri live. Pariurile live inseamna ca poti paria si pe jocuri sau sporturi in care jocul este deja activat. Sansele sunt in continua schimbare, ceea ce face ca pariul sa fie mai rapid si mai agitat. Daca va place actiunea rapida, aceasta pariere live ar putea fi pentru dvs.

Jocuri de cazino

Cloudbet ofera peste 900 de jocuri de cazino din care sa alegeti. Nu puteti selecta jocurile de catre furnizorul de jocuri de cazino, dar exista jocuri pentru a alege dintre nume precum Play n ‘Go si NetEnt.

Selectia include jocurile de baza precum sloturile video, sloturile jackpot, video poker, jocurile de masa precum ruleta si caseta holdem, bingo si keno si multe alte jocuri.

Exista, de asemenea, cateva jocuri jackpot mari precum Mr. Vegas, The Slotfather si Greedy Goblins, care este un addon frumos. Daca doriti o actiune diferita dupa pariuri, jocurile de cazino pot oferi asta.

Cerinte de pariere in bonusuri

Soldul dvs. bonus este legat de soldul punctelor dvs. de loialitate. Vei elibera 0,01 bitcoins pentru fiecare 800 de puncte de loialitate castigate. Aceste cresteri de 0,01 BTC vor aparea direct in contul dvs. de pariuri, pana la suma maxima de 5 BTC. Cand se joaca cu fonduri bonus, exista o miza maxima de 0,7 mBTC.

Aveti in total 365 de zile pentru a castiga toate punctele de loialitate necesare pentru a castiga bonusul dupa activarea initiala.

Atat jocurile de pariuri cat si cele de cazinou vor conta la pariuri si la eliberarea bonusului dvs. Depozitul minim pentru a primi un bonus este de 0,01 BTC.

Puteti vedea oricand soldul bonusului pe tabloul de bord al jucatorului, precum si cantitatea de puncte de loialitate necesare pentru a elibera urmatoarea majorare. Fiecare pariu pe care il plasati – indiferent de miza, indiferent de sport, indiferent de cote – va va castiga puncte de loialitate

Cloudbet este un site solid de pariuri Bitcoin, inclusiv jocuri de cazino Bitcoin incluse. Primul bonus de depunere este exceptional de bun chiar daca este comparat cu site-urile cazinourilor. Multe site-uri de pariuri nu ofera deloc bonusuri.

Selectia sportiva este buna, iar Cloudbet ofera o multime de sporturi marginale. Cateva exemple ar fi cateva ligi mai mici, precum Liga daneza de hochei pe gheata (Metal Ligaen), meciurile All Ultimate Fighting Championship (UFC) si, de exemplu, voleiul coreean. Si, desigur, Cloudbet ofera cele mai populare optiuni de pariuri din liga majora.

Cloudbet este o alegere foarte buna pentru un site de pariuri sportive si cazinouri. Daca sprijinul pentru Bitcoin si Bitcoin Cash este suficient pentru dvs., nu ar trebui sa va uitati in alta parte.

Știri relevante