Menu

Cloverbet.ro un nou site de pariuri in Romania

Cloverbet.ro un nou site de pariuri in Romania

Clover Bet este cunoscut pentru planificarea cu atentie a intrarii sale pe noi piete si jurisdictii si, prin urmare, nu a fost o surpriza faptul ca Clover Bet si-a luat timpul pentru a intra pe piata legala a pariurilor din ROMANIA. In septembrie 2019, Clover Bet a lansat site-ul si aplicatia sa de pariuri sportive in parteneriat cu Hard Rock Casino din Romana. In cazul in care site-ul este reglementat in cadrul Diviziei de executare a jocurilor din Romana (DGE).

Aplicatia pentru pariuri sportive Clover Bet, la fel ca site-ul web al companiei, se bazeaza pe interfata si infrastructura sa globala, cu ajustari pe piata romana. Si ce putem spune? Clover Bet a facut-o din nou – si printr-o interfata fantastica, o multitudine de sporturi pe care trebuie sa le desfasoare, unele dintre cele mai bune cote si promotii de pe piata si o asistenta excelenta, angajata pentru clienti – urmeaza sa fie unul dintre liderii de telefonie mobila din ROMANIA piata pariurilor sportive, la fel cum este pe glob.

In acest moment, Clover Bet din Romana nu ofera clientilor sai un program de recompense sau o schema de fidelizare. Speram ca, in viitorul apropiat, Clover Bet va introduce in Romana programe similare de recompense pe care le ofera in diferite tari pentru indicatorii sai.

Clover Bet a avut o marja medie de case de pariuri de 5,0% in ultimul nostru sondaj de marca de pariuri. Aceasta a fost sub scorul mediu de 5,2%. Clover Bet a fost unul dintre cei mai buni interpreti autorizati in Romania in zilele saptamanii care face parte din sondaj. Clover Bet a fost un prestigios performant pentru oferirea mai multor piete si, prin urmare, mai multe oportunitati de a vana la chilipiruri, la inceputul saptamanii. Clover Bet a inregistrat o medie de 87 de piete pe un aparat, care a fost peste scorul mediu de 61. Vedeti rezultatele sondajului complet.

Știri relevante