Codurile paysafecard pot in incarcate la pariuri fara cont

Un Paysafecard este un card preplatit securizat pentru efectuarea platilor online. Nu necesita sa va dezvaluiti informatiile personale sau ale cartii de credit. Un PSC (intrucat cardul de plata popular este adesea prescurtat) este adesea o alternativa excelenta la plata cu cardul de credit. Un avantaj suplimentar este ca un Paysafecard este livrat imediat, in timp ce asteptarea unui card de credit costa de obicei timp. Cu 2,5 milioane de utilizatori in fiecare luna, Paysafecard este unul dintre cele mai sigure, anonime si acceptate pe scara larga carduri disponibile. Este cel mai aproape de a plati cu numerar pe internet pe care il puteti obtine. Utilizand codul de 16 cifre la finalizare, va protejati datele financiare private.

Mii de magazine din intreaga lume accepta Paysafecard ca metoda de plata. Folositi-l in siguranta pentru cumparaturi online, jocuri, rezervari de vacanta sau chiar servicii de streaming de divertisment. Pur si simplu folositi e-PIN-ul de 16 cifre la efectuarea platii, asa cum ati face un card de credit. Creditul dvs. preplatit va fi utilizat pentru a acoperi achizitia sau plata. Orice credit ramas poate fi utilizat in timpul tranzactiilor ulterioare.

Crearea unui cont paysafecard este optionala, dar are multe avantaje. Stocati si inregistrati toate codurile dvs. electronice intr-un loc convenabil, pastrandu-le organizate. Puteti sa le blocati sau sa le deblocati, sa urmariti istoricul tranzactiilor sau sa solicitati o rambursare din cont. In plus, unii furnizori ofera posibilitatea de a plati cu soldul meu payafecard, in loc de numere PIN individuale. Prin urmare, oferirea unui serviciu comparabil cu un portofel electronic la fel ca PayPal.

Desi nu este posibil sa reincarcati un anumit card sau un e-PIN, puteti crea un cont al meleafecard si reincarcati-l cu un cod Paysafe. Retineti ca, pentru a face acest lucru, tara in care ati cumparat Paysafecard trebuie sa se potriveasca cu tara din contul dvs.

Utilizati verificarea soldului pentru a vedea cat de mult credit va plateste pe card. Acest credit nu expira si este valabil la nesfarsit pentru viitoarele plati online. Nu uitati sa il utilizati in 12 luni pentru a evita costurile de administrare.

Știri relevante