Menu

Codurile promoţionale de la Fortuna explicate

Codurile promotionale de la Fortuna explicate

Se deschide cont pentru beneficii cod promoţional

Pentru a putea beneficia de acest cod promoţional oferit de Efortuna, trebuie să vă înregistraţi şi astfel puteţi primi un bonus de venit prin intermediul unui cod promoţional Efortuna. Acesta poate fi folosit pentru pariuri sportive şi are valoarea maximă de 300 lei cashback-50 % până la 300 de lei.

Pachetul de bun venit pentru pariuri sportive îţi permite ca primul pariu pe care îl plasaţi să fie unul fără risc. Adică, dacă primul pariu este unul pierzător, Fortuna îţi rambursează pierdera până la 300 de lei în bani bonus. Această sumă trebuie să îndeplinească anumite condiţii de rulare.

Dacă în locul pariurilor sportive preferaţi jocurile de cazinou puteţi opta pentru celălalt bonus de bun venit, şi anume oferta pentru Efortuna înregistrare la secţiunea cazinou.

Cum să alegem bonusul potrivit la Fortuna

Primul pas este acelaşi, indiferent de ce bonus vreţi să alegeţi. Trebuie doar să creaţi un cont de utilizator Fortuna.

Dacă sunteţi interesat de bonusul de 300 de lei Cashback pentru pariuri sportive, trebuie să respectaţi limita minimă de transfer pentru metoda de plata pe care aţi ales-o.

Indiferent de alegerea pe care o faceţi, felul este acelaşi. Transferul poate fi făcut şi de pe mobil, Efortuna având şi o versiune optimizată pentru utilizatorii care aaceseaza site-ul de pe dispozitive mobile. Mai mult, există şi o aplicaţie de mobil ce poate fi descărcată. Metodele de plată sunt multiple. Doar metodă de plată Cashpoint nu are o limită minimă d e25 de RON.

Toate transferurile indiferent de modalitatea alesa, se fac instant, toate pentru a vă putea bucura de serviciile oferite de Fortuna, fie că e vorba de pariuri sportive, fie că e vorba de jocuri de cazinou, la orice oră din zi sau din noapte (în cazul plăţilor on line).

Având în vedere că acest bonus sub forma codului promoţional este oferit ca pariu fără risc, mai întâi trebuie să folosiţi banii proprii pentru a face un pariu sportiv. Apoi vă alegeţi selecţiile pe care le vreţi, apoi apăsaţi butonul „Trimite” pentru acceptarea pariurilor.

Practic, aşa aţi completat procesul de obţinere al bonusului oferit la eFortuna înregistrare.

 

Știri relevante