Menu

Codurile promotionale de la Fortuna explicate

Codurile promotionale de la Fortuna explicate

Pentru a putea beneficia de acest cod promotional oferit de Efortuna, trebuie sa va inregistrati si astfel puteti primi un bonus de venit prin intermediul unui cod promotional Efortuna. Acesta poate fi folosit pentru pariuri sportive si are valoarea maxima de 300 lei cashback-50 % pana la 300 de lei.

Pachetul de bun venit pentru pariuri sportive iti permite ca primul pariu pe care il plasati sa fie unul fara risc. Adica, daca primul pariu este unul pierzator, Fortuna iti ramburseaza pierdera pana la 300 de lei in bani bonus. Aceasta suma trebuie sa indeplineasca anumite conditii de rulare.

Daca in locul pariurilor sportive preferati jocurile de cazinou puteti opta pentru celalalt bonus de bun venit, si anume oferta pentru Efortuna inregistrare la sectiunea cazinou.

Primul pas este acelasi, indiferent de ce bonus vreti sa alegeti. Trebuie doar sa creati un cont de utilizator Fortuna.

Daca sunteti interesat de bonusul de 300 de lei Cashback pentru pariuri sportive, trebuie sa respectati limita minima de transfer pentru metoda de plata pe care ati ales-o.

Indiferent de alegerea pe care o faceti, felul este acelasi. Transferul poate fi facut si de pe mobil, Efortuna avand si o versiune optimizata pentru utilizatorii care aaceseaza site-ul de pe dispozitive mobile. Mai mult, exista si o aplicatie de mobil ce poate fi descarcata. Metodele de plata sunt multiple. Doar metoda de plata Cashpoint nu are o limita minima d e25 de RON.

Toate transferurile indiferent de modalitatea alesa, se fac instant, toate pentru a va putea bucura de serviciile oferite de Fortuna, fie ca e vorba de pariuri sportive, fie ca e vorba de jocuri de cazinou, la orice ora din zi sau din noapte ( in cazul platilor on line ).

Avand in vedere ca acest bonus sub forma codului promotional este oferit ca pariu fara risc, mai intai trebuie sa folositi banii proprii pentru a face un pariu sportiv. Apoi va alegeti selectiile pe care le vreti, apoi apasati butonul „Trimite” pentru acceptarea pariurilor.

Practic, asa ati completat procesul de obtinere al bonusului oferit la eFortuna inregistrare.

Știri relevante