Coins of Egypt in cautarea aurului egipteam pe role de slot

Aruncati o privire asupra titlului acestei masini de slot si veti fi fericiti sa stiti ca este disponibil un alt joc tematic din Egiptul antic, sau s-ar putea sa va uitati in alta parte, deoarece credeti ca exista deja prea multe sloturi bazate pe acelasi subiect. Dar slotul video Coins of Egypt este un joc incredibil, nu doar datorita aspectului sau dramatic, ci si datorita unor caracteristici unice care includ rotiri gratuite nelimitate. Bine, jocurile bonus nu vor continua efectiv pentru totdeauna – dar odata ce vor incepe, nu se vor opri pana cand nu veti umple cufere cu monede valoroase.

Un alt motiv pentru a juca acest slot este ca vine de la NetEnt, un dezvoltator de jocuri de cazino online care are putini egali. Sloturile celebre de la NetEnt includ Dead or Alive, Gonzo’s Quest si jocul progresiv Mega Fortune, care a platit niste jackpot-uri record. Monedele din Egipt sunt chiar acolo cu cele mai bune din gama si pot fi jucate pe platforme desktop sau mobile in unele cazinouri extrem de recomandate.

Coins of Egypt este un joc cu cinci role, 20 de linii de plata, care arata pur si simplu uimitor. Rolele sunt asezate intr-un cadru cu efect de piatra, pe masura ce statuile dramatice ale zeilor Horus si Anubis pazesc jocul de ambele parti. Palmierii se leagana pe cerul rosu din spatele acestui decor, iar coloana sonora in stil egiptean este la fel de impresionanta ca peisajul. Se pare si suna ca dezvoltatorii NetEnt s-au inspirat din filmul Stargate. Deci, sa trecem printr-un portal si sa ne intoarcem in Egiptul antic.

Matricea de role 5×3 seteaza fiecare dintre simbolurile colorate dintr-un bloc de piatra. Simbolurile cu valoare inferioara sunt alcatuite din diferiti gandaci de scarabe care platesc de la o limita mica de cinci, 25 si 100x miza dvs. pe linie atunci cand aterizati pe trei, patru sau cinci role pe o linie de plata din partea stanga. Cel mai valoros dintre cei cinci gandaci plateste 15, 50 sau 250x miza liniei.

Un scorpion si patru dintre zei platesc premiile mai mari atunci cand simbolurile potrivite aterizeaza peste o linie. La fel ca orice altceva din slotul Monedelor Egiptului, ele arata foarte dramatic, zeii avand ochi stralucitori si armuri elaborate. Cele mai mari plati din jocul normal sunt ale tale cand zeul Isis aterizeaza peste o linie de plata, cu pana la 1.500 de ori pariul pe linie revendicat; si un imens 3.000 de ori, pe care il poti colecta atunci cand scarabele de aur sunt vazute peste o linie.

Acest scarabeu este, de asemenea, simbolul salbatic, actionand ca altii daca este necesar si completeaza combinatii suplimentare pentru dvs. atunci cand este in locurile potrivite pentru a completa golurile intr-o serie de simboluri potrivite. Cu toate acestea, nu va putea inlocui simbolul imprastiat, sigiliul pieptului sau faraonul.

Știri relevante