Menu

Combo mania iti aduce free bet 200 ron la Sportingbet

Combo mania iti aduce free bet 200 ron la Sportingbet

Spre deosebire de majoritatea caselor de pariuri, Sportingbet ofera bonusul de bun venit, cel putin nu pentru clientii care folosesc limba engleza. In schimb, ofera o promotie specifica numita Combo Mania care va permite sa castigati in fiecare zi pariuri gratuite de pana la 200 ron, in functie de depunerea dvs.

Bonusul Combo Mania poate fi castigat in fiecare zi si trebuie sa joci pariuri multiple cu cel putin doua selectii in care niciuna dintre cote nu poate fi mai mica de 1,50. In tabelul ce se regaseste pe pagina promotiei putem vedea ca suma bonusului depinde de depunere.

Pe langa bonusul mentionat mai sus, exista cateva alte promotii care, in functie de cunostintele si norocul dvs., va pot aduce o suma importanta de bani. Vom mentiona in urmatoarea lista mai multe promotii, dar pentru a va familiariza cu toate cele disponibile va recomandam sa vizitati pagina web a casei de pariuri.

Predictor de fotbal – Aceasta este o promovare total gratuita si pentru a castiga trebuie sa prezici cel putin 8 din 12 meciuri de fotbal selectate. Fondul de premiere pentru promotie este de 15.000 de euro, unde castigurile depind de numarul de meciuri prevazute.

Asigurari saptamanale – Trebuie sa adunati puncte pe pariurile sportive si jocurile la cazino unde numarul minim de puncte este 100. In functie de numarul de puncte colectate puteti castiga pana la 500 ron.

Cazinoul are bonusuri diferite pentru fiecare zi. Puteti castiga rotiri gratuite sau rambursare de bani, unde fondul de premiere lunar este de 120.000 ron.

Colectarea de puncte in orice joc de slot poate aduce recompensa de 100 de rotiri gratuite pe jocul ales la ziua urmatoare.

Premium Club – Daca sunteti implicat activ atat in ​​pariuri sportive cat si in jocuri de cazino, puteti primi invitatie de la managerul VIP si puteti castiga bonusuri si promotii exclusive.

Știri relevante