Menu

Competitia pentru jocuri de noroc este inca sanatoasa

Competitia pentru jocuri de noroc este inca sanatoasa

Ultima intrebare care merita pusa pe acest subiect este daca concurenta din industria pariurilor este sau nu inca sanatoasa. Este unul complicat sa raspund, cu toata sinceritatea. Pe de o parte, este clar ca companiile mai mari, precum William Hill, Ladbrokes Coral si Paddy Power Betfair, au o stransa prindere pe piata, in sens traditional. Pe de alta parte, proiectele doar online, cum ar fi 888 si GVC, isi creste continuu influenta intr-o sfera despre care Comisia de Jocuri de Noroc considera ca este o parte extrem de importanta din viitorul industriei.

Intotdeauna va aparea sange nou in industria pariurilor si a jocurilor de noroc online, dar, ca orice piata pe masura ce imbatraneste intr-o lume capitalista, exista o tendinta de consolidare si contractie. Prin urmare, pe termen scurt cel putin se asteapta ca cei mai mari operatori de pariuri sa devina mai mari si mai mari, dar se asteapta ca tot mai multi jucatori de nisa sa completeze parti ale pietei pe care baietii mai mari nu le pot sau nu vor concura. La urma urmei, nu toate magazinele de cafea din lume sunt Star Bucks si in ultimii ani ati vazut oameni care cauta in mod activ experiente non-corporative, mai bijoux si personalizate in toate domeniile. Jocurile de noroc nu vor fi altfel.

Un lucru care va fi interesant de remarcat in urmatorii ani este masura in care decizia Curtii Supreme din America de a elimina interdictia federala a pariurilor sportive va vedea ca cele mai mari companii din Marea Britanie isi vor indrepta atentia spre cealalta parte a iazului.

Avand in vedere dimensiunea scazuta a pietei americane, succesul ar putea insemna ca companiile pot transmite aceste profituri consumatorului din Marea Britanie si ca urmare, nevoia companiilor de a cumpara case de pariuri mai mici. Ca exemplu, s-a estimat ca in jur de 97% din cei 4,76 miliarde de dolari castigati pe Super Bowl in 2018 au fost facuti in mod ilegal, ceea ce inseamna ca companiile ar putea sa ucida daca pot intra pe piata recent deschisa.

Chiar si atunci, totusi, nu exista nicio garantie ca nu vor exista probleme mai departe, anumite companii se comporta din cand in cand intr-o maniera discredibila pentru a evita sa plateasca daca considera ca pot evita acest lucru. Multe companii noi, in special etichetele albe, sunt, de asemenea, predispuse la esec, iar in timp ce depuneti este protejat cu site-urile autorizate din Marea Britanie, este totusi dificil sa va schimbati site-ul de pariuri.

Știri relevante