Menu

Concursul gratuit Super 8 de la 888sport

Concursul gratuit Super 8 de la 888sport

Super 8 este o promotie originala marca 888sport si este valabila pe toata parioada sezonului fotbalistic 2019-2020. Concursul Super 8 cu premii totale in valoare de 5000 de ron in fiecare saptamana se adreseaza tutuor membrilor 888sport, dar si pariorilor noi care se alatura acestei case de pariuri online. Concursul este unul gratuit si nu trebuie decat sa ghiciti ceele 8 promosticuri corecte ale selectiei de meciuri pe care o pune la dispozitie organizatorul.

In fiecare saptama in contul tau de pariusri sportive de la 888sport vei avea disponibile in timp util cele 8 evenimente la care trebuie sa le ghicesti pronosticul pentru a castiga concursul si a primii premiul de 5000 de lei. Daca mai multi pariori ghicesc cele 8 rezultate corecte, premiul se imparte in mod egal intre castigatori.

Predictiile fiecarui jucator care participa la concursul Super 8 trebuie sa fie transmise pana la ora de start a primului eveniment din selectie. Odata transmise predictiile, nu mai pot fi modificate, ele ramanand neschimbate pe toata perioada de desfasurare a concursului. Inainte de a trimite propriile predictii este bine sa stiti ca sunt deciziile finale pe care sa va bazati pana la final.

Premiul se acorda doar daca predictiile sunt ghicite intergal. In caz ca unul sau doua evenimente se anuleaza, consursul oraganizat de 888sport va continua cu restul de 6 selectii si premiul se acorda in conditii normale. Daca 3 sau mai multe evenimente din concurs se amana sau anuleaza, atunci intregul concurs este anulat de oragizator si se va relua cu urmatoarea data cand organizatorul va stabilii alte 8 partide ce vor intra in concursul de predictii.

Știri relevante