Menu

Condiţii bonus betano

conditii bonus betano
Casele de pariuri sportive oferă bonusuri atractive de depozit, de care pariorii ar trebui să profite cu siguranță.

Dar adesea vin cu prevederi pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a vă înscrie – cel mai frecvent numite rollover sau play-through.

Rollover-urile există astfel încât să nu puteți solicita un bonus de depunere în bani gratuit și să-l încasați imediat, dar unele rollover-uri sunt de pradă și probabil că nu veți vedea niciodată banii dacă nu sunteți atent.

Definiție rulajului de bonus Betano

Un rollover este un multiplu al unui depozit pe care trebuie să îl pariați pentru a încasa orice câștiguri din acel pariu sportiv.

Dacă depui 200 RON cu un bonus de rulare de 10 ori, trebuie să faci pariuri în valoare de 2.000 RON pentru a vedea vreodată acei bani.

Sună inofensiv, din moment ce probabil ați depus la acel pariu sportiv pentru a paria, nu a câștiga o dată și a alerga. Dar când faci socoteala, îți vei da seama că s-ar putea să nu vezi niciodată banii bonus.

Casele de pariuri sportive îngroapă uneori cerințele de rulare profund în termenii și condițiile lor, astfel încât noii pariori nu sunt adesea conștienți că nu primesc o treabă corectă.

Exemple de rulare

Să folosim un exemplu real de la PointsBet, care are un rollover de 1x în promoțiile sale. Aceasta este cea mai corectă ofertă pe care o veți obține.

Dacă depui 100 RON și primești un bonus de 100 RON, trebuie doar să faci pariuri în valoare de 100 RON pentru a revendica bonusul. Este doar 1 ori suma depozitului.

Deci, dacă pariezi 20 RON pe joc, trebuie să faci cinci pariuri înainte de a fi eligibil să încasați.

Dar cu o rulare de 10 ori, trebuie să pariezi 1.000 RON înainte de a putea încasa.

Să presupunem că pariezi în continuare 20 RON pe joc. Trebuie să pariezi 50 de jocuri înainte de a putea încasa.

Chiar și dacă atingeți 50% din pariurile dvs. în acel timp (presupunând că acestea sunt -110), veți pierde 50 RON, adică jumătate din bonusul dvs.

Cu o rulare de 20 ori, îți vei pierde întregul bonus.

Diferite case de pariuri au diferite prevederi de rulare comparativ cu Betano

Unele cărți numără pariurile în mod diferit pentru rularea dvs. și au reguli în vigoare, astfel încât să nu puteți încerca să jucați sistemul.

Să presupunem că depui 100 RON și revendică un bonus cu o rulare de 10 ori. Sunt 1.000 de dolari care trebuie riscați.

Ai putea paria 100 RON pe 10 favorite la -1000 și poți ajunge repede acolo, nu?

Nu. Multe case de pariuri sportive nu iau în calcul favoritele mai mari de -200 în funcție de cerințele dvs. de rulare.

De asemenea, unele cărți vor număra doar câștigurile dvs. pentru rulare. Dacă pariezi 30 RON pentru a câștiga 20 RON pe un favorit de -150 MLB, doar acei 20 RON vor conta.

Alte cărți vor număra câștigurile la pariurile câștigătoare și suma totală riscată la pariurile pierdute.

Unde găsiți cerințele de rulare pe Betano

Betano, care au adesea cerințe ridicole de rulare, o ascund adânc în termenii lor de serviciu.

Unde găsiți cerințele de rulare pe Betano

Unele cărți juridice fac și ele, și adesea nu o numesc rollover – FanDuel îl numește o cerință de play-through (are un rollover favorabil de 1x pe pariul său fără risc de 500 RON).

PointsBet este mai transparent, dar au un rollover favorabil, așa că nu este surprinzător că vor să promoveze asta ca diferențiere.

Verificarea stării unei rulări pe Betano

Betano cu răsturnări neprietenoase vor să le ascundă cât mai mult posibil. Deci nu vă vor oferi un fel de bară de stare în contul dvs. care să arate cât de aproape sunteți de atingerea limitei de încasare.

Betano chiar o face. O puteți verifica făcând clic pe „Vedeți starea bonusului” în contul dvs.

Știri relevante