Menu

Conditii necesare pentru editarea pariurilor sportive

Conditii necesare pentru editarea pariurilor sportive

Pentru a beneficia la maxim de editarea pariurilor, este vorba despre gestionarea riscurilor. Merita sa platiti o marja dubla casei de pariuri prin editarea unui pariu daca acest lucru inseamna ca veti fi platit atunci cand altfel nu ati fi facut-o. Acest lucru se realizeaza prin cresterea sanselor ca pariul dvs. curent sa piarda comparativ cu costul plasarii unui pariu nou folosind suma de afara. Numai tu poti decide acest lucru.

Recomandarea mea ar fi sa folosesti cu usurinta instrumentul, sa-l folosesti doar atunci cand crezi ca pariul va pierde sau daca crezi ca poti imbunatati pariul adaugand sau schimband ceva. Incercati sa tineti cont intotdeauna ca de fiecare data cand utilizati functia de editare platiti un alt comision.

Puteti citi mai multe despre cum functioneaza marjele de case de pariuri in ghidul nostru dedicat.
Editarea live se bazeaza pe valorile cash out

cash out icon Valorile de iesire sunt utilizate la calcularea sumei de miza pentru editarea pariurilor live. Aceasta valoare poate fi mai mare sau mai mica decat suma dvs. miza initiala, in functie de performanta selectiilor din pariul dvs. in momentul in care doriti sa efectuati editarea.

Daca te gandesti la asta, pariul la editarea si incasarile sunt, in principiu, acelasi lucru, cu exceptia faptului ca cu editarea, incasati imediat, apoi efectuati imediat suma respectiva pe o noua linie editata.

Desigur, puteti face acest lucru manual singur cu orice site de pariuri care ofera bani incasati, dar acest lucru ar necesita mult timp, in special in jocul in care cotele se pot misca rapid.

Pentru mai multe informatii despre modul de functionare a cash-out-ului si a cash-out-ului partial cititi ghidul nostru

Editarea unui pariu este doar o chestiune de a schimba un pariu in altul, astfel incat toate eventualele castiguri sunt sau ar trebui platite in numerar.

De asemenea, nu ar trebui sa existe un plafon maxim pentru ceea ce puteti castiga dincolo de maximul de plata standard pentru acea piata. Casele de pariuri despre care vorbim in aceasta pagina platesc in numerar fara capace suplimentare.

Știri relevante