Menu

Condiţii rulaj bonus Betano

conditii rulaj bonus betano
[tov]

Termeni și Condiții de rulaj bonus Betano

Există câțiva alți termeni și condiții de care ar trebui să țineți cont atunci când solicitați un bonus de bun venit:

În general, veți avea o perioadă limitată de timp pentru a vă folosi fondurile bonus. Un exemplu comun este șapte zile cu un bonus de bun venit. Dacă nu îndepliniți cerințele de pariere în acel interval de timp, veți pierde fondurile. În unele cazuri, puteți chiar să vă pierdeți banii din depozit.

Anumite metode de plată nu pot fi folosite pentru a solicita bonusuri de depunere egale. Majoritatea operatorilor de site-uri de pariuri sportive nu vă vor oferi un bonus de înscriere dacă utilizați Skrill sau Neteller atunci când faceți depunerea inițială, deoarece acestea au fost folosite de grupuri și persoane care au abuzat de sistemul de bonusuri în trecut.

Fiecare client poate revendica un bonus de bun venit o singură dată. Dacă o casă de pariuri sportive descoperă că abuzați de sistem, bonusul dvs. va fi confiscat și puteți fi interzis pe viață. Desigur, sunteți liber să vă înscrieți pentru conturi cu mai multe site-uri și să primiți bonusuri de pariuri sportive de la fiecare. Cu toate acestea, dacă două site-uri sunt deținute de aceeași companie-mamă, este posibil să nu puteți solicita ambele bonusuri de bun venit.

Unele bonusuri necesită un cod promoțional. Veți putea revendica bonusul doar dacă introduceți acest cod atunci când vă înregistrați pe site-ul de pariuri sportive.

Anumite bonusuri sunt disponibile doar pentru jucătorii din anumite țări. Unele oferte bonus pot fi disponibile pentru jucătorii din Statele Unite, dar nu și în Canada, de exemplu. Verificați cu atenție termenii și condițiile.

Unele metode de plată vor permite pariorilor sportivi să deblocheze un bonus de depunere mai profitabil. Anumite site-uri vă vor oferi o ofertă mai atrăgătoare dacă depuneți folosind cripto, spre deosebire de un card de credit sau un transfer bancar. De exemplu, ofertele de bonus cripto la BetOnline sunt mai mari și mai profitabile decât bonusurile non-cripto. Multe site-uri de pariuri sportive preferă să tranzacționeze în cripto, deoarece este mai ieftin, mai sigur și mai convenabil, așa că vă vor oferi un stimulent să îl utilizați.

Promoțiile de pariuri sportive se pot schimba pe parcursul anului. Dacă vedeți un bonus interesant, s-ar putea să nu apară peste o lună. Unele dintre cele mai bune bonusuri de pariuri sportive online sunt disponibile doar pentru o perioadă limitată de timp.

Unele site-uri de jocuri de noroc vor combina două oferte bonus diferite. De exemplu, este posibil să primiți un pariu fără riscuri în valoare de până la 1.000 RON, cu un bonus fără depunere de 20 RON pentru o bună măsură. Un alt site ar putea oferi un bonus de depozit pentru meci și ar putea arunca rotiri gratuite în cazinoul său online.

Bonusuri de reîncărcare cu conditii de rulaj betano

Acest tip de bonus funcționează similar cu un bonus de înscriere, totuși, jucătorii sunt recompensați pentru depuneri ulterioare pe site-urile de pariuri online. Pariorii sportivi vor descoperi în general că bonusul de reîncărcare este mai mic decât bonusul de bun venit, dar poate avea și o cerință de rulare mai generoasă.

Bonusuri de reîncărcare cu conditii de rulaj betano

De exemplu, BetanoSports oferă un bonus în numerar de depunere de 50% în valoare de până la 250 RON atunci când vă creați inițial un cont. Oferă apoi un bonus în numerar de 10% în valoare de până la 500 RON de fiecare dată când vă reîncărcați soldul contului, dar acest bonus de reîncărcare are o cerință de transfer de 5 ori.

Unele case de pariuri sportive vor oferi un bonus de reîncărcare pentru fiecare depunere pe care o faci. Alții vor oferi doar un bonus de reîncărcare la primele câteva reîncărcări ale soldului contului, așa că ar trebui să verificați întotdeauna T&C. De asemenea, casele de pariuri sportive pot modifica bonusurile de reîncărcare în timp, așa că merită să verificați pagina de promoții înainte de fiecare depunere recurentă pe care o faceți.

Știri relevante