Menu

Conditii rulaj bonus winner

conditii rulaj bonus winner
 1. Urmatoarele sunt termenii si conditiile „bonusului 100% pre-pariere pana la 1000 ron” („Promotia”). Promotia este realizata de Winner.ro („Promotorul”).
 2. Aceasta oferta de bonus de bun venit este disponibila numai noilor clienti Winner cu varsta de peste 18 ani si care nu au acceptat anterior nicio oferta de bonus de bun venit Winner.ro.
 3. Trebuie sa va inregistrati si sa deschideti un nou cont de jucator la Winner Sports si sa finalizati procesul de verificare aplicabil. Aceasta promotie se refera numai la jucatori noi si nu se aplica jucatorilor care au deja un cont existent sau anterior la Winner Sports.
 4. Dupa finalizarea procesului de inregistrare si verificarea contului noului jucator, trebuie sa depui o suma minima de 150 ron pentru a primi un bonus de 100% (adica, suma bonus de 150 ron).
 5. Suma maxima de bonus pe care un jucator o poate primi in aceasta promotie este de 1000 ron (adica, daca prima ta depunere este de 1000 ron sau mai mult, atunci te vei califica pentru un bonus de 1000 ron).
 6. Toate creditele bonus sunt doar pentru pariuri. Suma bonusului nu poate fi retrasa niciodata.
 7. Jucatorii au dreptul sa retraga orice suma ramasa din depozitul initial in orice moment. Cu toate acestea, daca Cerintele de pariere nu sunt indeplinite, jucatorii vor pierde bonusul si orice castiguri in asteptare
 8. Primele credite pariate vor fi deduse mai intai din castigurile dvs. in asteptare, apoi din depunerea (depozitele) si in final din bonus.
 9. Cerinte de pariere

– Pentru a retrage orice castig in asteptare din acest bonus, trebuie sa pariati si sa platiti suma depunerii si a bonusului de opt (8) ori („Cerintele de pariere”)

– Pariurile trebuie sa contina cel putin o selectie la cote de cel putin Pari (2.00) si nu mai mare de 10/1 (11.00) pentru a fi luate in considerare pentru Cerintele de Pariere. Orice pariuri simple plasate la cote mai mici de Pari (2,00) nu vor fi luate in considerare pentru Cerinta de Pariere. In pariurile multiple, cel putin o selectie trebuie sa aiba cote egale (2,00) sau mai mare pentru a fi luate in considerare pentru Cerinta de Pariere. Pariurile cu cote mai mari de 10/1 (11.00) nu vor fi luate in considerare pentru Cerinta de Pariere.

– Cel putin 50% din pariurile dvs. pentru cerintele de pariere trebuie plasate pe mai multe (pariuri cu mai mult de 1 selectie).

– Pariul maxim pe pariu per eveniment care contribuie la Cerinta de pariere este de 50 GBP, pariurile peste 50 GBP nu vor contribui la suma de pariere necesara

– Doar pariurile plasate pe prima selectie din orice combinatie de piata/partida, atat inainte de meci, cat si in joc, vor fi luate in considerare pentru Cerintele de Pariere. Orice pariuri ulterioare plasate pe alte selectii din aceeasi combinatie de piata/program nu vor fi luate in considerare pentru Cerintele de Pariere. Acest termen se aplica impreuna cu celelalte restrictii. De exemplu, odata ce v-ati calificat, un pariu pe Man Utd pentru a invinge Liverpool pe piata de rezultate cu norma intreaga la cote egale (2,00) sau mai mare va fi luat in considerare pentru cerintele de pariere, totusi un pariu ulterior plasat pe Liverpool in timpul intregului Piata de rezultate din acelasi joc, fie inaintea meciului, fie in timpul jocului, nu va lua in considerare pentru cerintele de pariere. In cazul in care primul pariu pe orice combinatie de piata/program este mai mic de pariuri (2,00), acest pariu si orice pariuri ulterioare pe aceasta combinatie de piata/program nu vor fi luate in considerare pentru cerintele de pariere.

– Doar pariurile plasate in pariuri sportive vor fi luate in considerare pentru cerintele de bonus. Orice castiguri care nu au avut loc din cadrul Pariurilor sportive vor fi pierdute

– Pariurile plasate pe pietele Asian Handicap si Goal Line, atat inainte de meci, cat si in timpul jocului, nu vor fi luate in considerare pentru cerintele privind cifra de afaceri mentionata in acesti termeni si conditii.

 1. Bonus de expirare

– Cerintele dvs. de transfer trebuie sa fie complet completate si solutionate in termen de 14 zile de la activarea bonusului. Daca Cerintele de rulare nu sunt complet completate in acest timp, soldul dvs. de bonus (inclusiv castigurile in asteptare generate din bonus) va fi pierdut.

 1. In cazul in care soldul dvs. bonus este mai mic de £1, bonusul va fi eliminat din contul dvs.
 2. Suma maxima care poate fi convertita in numerar si retrasa din soldul total (atat bonus, cat si soldul de numerar) este de 2.000 GBP. Orice suma care depaseste 2.000 GBP va fi retrasa.
 3. Pariurile incasate nu se vor califica pentru cerintele de pariere bonus.
 4. Puteti avea un singur bonus activ la un moment dat. Pentru a solicita un alt bonus, bonusul activ curent trebuie mai intai completat sau inchis.
 5. Aceasta oferta nu poate fi utilizata impreuna cu nicio alta oferta de cont deschis.
 6. Jucatorii care primesc bonusul pentru prima depunere Winner Sports trebuie sa parieze suma totala a depunerii in numerar pe Winner Sports inainte de a fi eligibili sa retraga orice castig.
 7. Un jucator care face o prima depunere pe Winner Sports si accepta bonusul pentru prima depunere, dar apoi isi foloseste fondurile in numerar pentru a paria pe orice alt produs decat sport, incalca termenii bonusului. O astfel de actiune a jucatorului va duce la anularea bonusului si a oricaror castiguri.

Știri relevante