Menu

Conditii speciale de rulare a bonusurilor de loialitate

Conditii speciale de rulare a bonusurilor de loialitate

Cel mai frecvent motiv de a nu obtine cele mai bune rezultate dintr-o oferta este acela de a nu intelege termenii in avans. Ce rost are sa optezi pentru o oferta pentru a obtine un freebie doar pentru a-l lasa sa expire sau sa devina invalid? Iata cativa termeni comuni cu care ar trebui sa va familiarizati pentru a obtine cele mai bune din jetoane gratuite si fonduri bonus.

Expir – Punctorii pierd foarte des din jetoanele si bonusurile de pariuri gratuite expirate. Intr-adevar merita sa verificati cat timp este valabil freebie-ul, unii au expirari indelungate de o saptamana sau mai mult, in timp ce altii dispar dupa 24 de ore. Daca pariati sambata si obtineti un freebie, nu va asteptati neaparat sa ramana acolo saptamana viitoare. Nu presupuneti ca toate pariurile gratuite de la aceeasi casa de pariuri au aceiasi termeni. Daca rezerva ti-a oferit ceva gratuit cel putin asigura-te ca il folosesti la timp, chiar si un pariu aruncat este mai bun decat nici un pariu.

Cote minime – Este vorba in principal de bonusurile care vin cu minimuri, dar, ocazional, pariurile gratuite fac si acest lucru. Vi se va permite sa efectuati pariuri cu fonduri bonus sub cotele minime, dar acestea nu vor contribui la transfer.

Cote maxime – Pariurile gratuite pot veni cu cote maxime, de obicei, daca acest lucru este stipulat, ar trebui sa fie de 10/1 sau mai mult, bonusurile rareori au cote maxime.

 Castiguri maxime – Aceasta se poate aplica pentru ambele tipuri de oferta. Acest lucru este de obicei destul de mare (cateva mii), dar ceva de care trebuie sa stiti daca va folositi freebies-urile pe linii cu cote mari sau pe acumulatori mari.

Piete restrictionate – Jocurile gratuite sunt de obicei deschise tuturor pietelor, dar pentru anumite promotii pot fi restrictionate. Pariul poate prevedea ca trebuie pariat pe fotbal, pe un acumulator, etc. Unele jetoane gratuite sunt restrictionate si pentru cursele de cai. Tipurile de pariuri, precum pariurile cu acoperire completa (de exemplu, norocul 15), pariurile tote si alte piete mai exotice pot fi, de asemenea, restrictionate.

Știri relevante