Menu

Consultă cele mai bune cărţi de poker înainte de a juca

Consulta cele mai bune carti de poker inainte de a juca

Dacă alegi să joci poker câştigător, nu poţi lăsa niciodată jocul să devină statut. Pokerul este un joc care durează o viaţă pentru a stăpâni; exista întotdeauna mai multe care te pot face un jucător mai bun. Cărţile sunt o resursă excelenta pentru a vă ajuta să vă consolidaţi abilităţile – şi aici sunt preferatele noastre.

>

1) Teoria Pokerului

Aceasta este cartea care a început totul, într-un fel. Two Plus Two Publishing este cea mai mare şi cea mai bună companie de publicare în ceea ce priveşte literatura de poker şi jocuri de noroc.

Aceasta carte prezintă multe strategii şi teorii care nu fuseseră niciodată puse pe hârtie până acum. O lectură obligatorie pentru orice jucător de poker începător sau intermediar.

2) Harrington on Hold’em: Expert Strategy for No-Limit Turneele volume I-II

Cele mai bune două cărţi scrise vreodată despre pokerul turneului, de către „Action Dan” însuşi. Aflaţi cum să jucaţi toate etapele diferite ale turneului şi cum să vă ajustaţi jocul pentru fiecare nivel de blând.

Dan intra în detalii incredibile cu strategii care l-au făcut să devină jucătorul de turneu de succes.

3) Hold’em Small Stakes

Aceasta este o carte despre Limit Hold’em de care poate beneficia chiar şi un jucător fără limite. Unul dintre cele mai complete texte scrise vreodată pentru zdrobirea Hold’em cu mize mici, aceasta carte vă va învăţa fundamentele pentru a juca orice joc şi va va oferi instrumentele pentru a câştiga.

4) Noţiuni introductive în Hold’em

Aceasta carte pentru începători va va învăţa elementele fundamentale pe care este construit orice joc solid. Nu este avansat, dar ar trebui să fie punctul de plecare pentru orice jucător nou care doreşte să înveţe Texas Hold’em.

5) Strategia Sit-and-Go: sfaturi ale experţilor pentru a învinge turneele de poker cu o singură masă

Aceasta este cea mai bună carte despre jocul sit-and-go scrisa vreodată. Dacă jucaţi turnee cu o singură masă, alergaţi (sau navigaţi) la librărie acum şi ridicaţi aceasta carte. Este garantat să va mărească rentabilitatea investitiei şi să va facă un jucător mai bun nu numai în sit-and-gos, ci şi în turneele cu mai multe mese.

6) Fiecare mana dezvăluită

În 2007, Gus Hansen a depăşit 747 de jucători pentru o victorie de 1,2 milioane de dolari la Aussie Millions pentru a adăuga celor patru titluri WPT şi nenumărate scoruri masive la turnee.

În Every Hand Revealed Gus intra în detalii uimitoare despre peste 300 de mâini pe care le-a jucat pe drumul spre victorie. În timpul turneului, Hansen putea fi văzut şoptind în înregistratorul de voce după fiecare mana. Iată şansa ta de a auzi ce spunea.

7) Verificati-ridicati diavolul

Drumul lui Mike Matusow către vârful lumii pokerului nu a fost unul lin. De la începuturi umile ca video poker degenerează până la jucător / dealer de poker cu limita mică până la masa finala Main Event până la închisoare şi înapoi.

În Check-Raising the Devil, Matusow renunta la al cincilea şi le spune tuturor, indiferent dacă este măgulitor sau nu.

NetBet este un cazinou pe internet licențiat de examinatorii din Malta și Marea Britanie. Acest site de cazinou și-a deschis porțile în 2001. Și, cu siguranță, puteți obține bonusuri de cazinou la NetBet citind aici https://pariubet.ro/recenzie/netbet/. Vedeți mai jos ofertele valide de bonusuri de cazinou.

Acest cazinou specific are 39 de furnizori de jocuri care acoperă tipuri de jocuri precum Blackjack, Ruletă, Video Poker, Loto, Keno și Pariuri sportive. Opțiunile de limbă acceptate conțin finlandeză, franceză și japoneză. Veți descoperi informații suplimentare despre cazinoul online în tabelul de mai jos și toate celelalte piese ale acestei recenzii NetBet pentru jucători.

Securitatea nu este o problemă pe acest site de jocuri de cazinou online. Situația de licențiere din Malta și Marea Britanie denotă protecția datelor, jocuri testate și metode de plată sigure. Să vă bucurați de timpul petrecut la cazinourile online licențiate garantează protecția împotriva riscurilor legate de site-urile nereglementate de jocuri cu bani reali.

Încălcările de date sau depunerile neprotejate ale jucătorilor sunt pericole reale la care sunt supuși utilizatorii atunci când joacă în cazinouri online nereglementate sau complet interzise. Regulile de conduită impuse de auditorii guvernamentali sunt extrem de riguroase. Absolut fără griji aici.

Sistemul de rating Pariubet pentru conceptul de joc responsabil se bazează pe șapte măsuri. Site-urile de cazinouri online obțin un total de cinci stele atunci când aderă la toate cele șapte măsuri. NetBet a fost clasat cu 5 stele, conform formulei noastre de clasare automată.

Știri relevante