Menu

Cont Casa pariurilor

Cont casa pariurilor

Pe pagina de pornire a site-ului casei de pariuri casapariurilor, veti putea sa faceti clic pe un buton sau un link Alaturati-va acum, Pariati acum sau Deschideti un cont pentru a specifica ca doriti sa deschideti un cont nou.

Facand clic pe butonul pentru a deschide un cont, se va deschide un formular de inregistrare, pe care trebuie sa il completati. De obicei, trebuie sa furnizati urmatoarele:

  • numele dvs., adresa de e-mail și adresa fizica
  • data nașterii, pentru a verifica daca aveti 18 ani sau mai mult
  • Tara de Resedinta
  • moneda pe care o utilizati
  • un nume de utilizator și o parola.

In plus, vi se poate cere sa introduceti un cod de securitate sau raspunsul la o intrebare de securitate, cum ar fi „Care este numele de fata a mamei tale?”, pentru a fi utilizat ulterioara in verificarea identitatii tale. De asemenea, puteti selecta sau șterge o optiune pentru a specifica daca doriti sa primiti informatii despre ofertele promotionale de la casa de pariuri – https://pariubet.ro/recenzie/casa-pariurilor/. Unele case de pariuri solicita sa furnizati un numar valid de card de credit sau un numar de cont de plata ca parte a procesului de inregistrare. Deseori, totuși, nu va trebui sa faceti acest lucru decat dupa ce v-ati inregistrat și doriti sa depuneti fonduri.

Din formularul de inregistrare, puteti accesa termenii și conditiile casei de pariuri. Este important sa le cititi pentru a va asigura ca intelegeti cum functioneaza casa de pariuri și la ce sa va așteptati. De exemplu, aflati daca este necesara o depunere minima, cum puteti depune și retrage fonduri, ce taxe percepe casa de pariuri și regulile pentru pariurile pe care le plasati, cum ar fi suma maxima pe care o puteti caștiga și ce se intampla atunci cand pariurile sunt anulate. De asemenea, verificati ce conditii se aplica oricaror oferte de pariuri gratuite. Dupa ce ati completat formularul, faceti clic pe un buton precum Inscrieti-va acum sau Inregistrati-va acum pentru a-l trimite.

Dupa inregistrare, trebuie sa depui fonduri in contul tau inainte de a putea plasa orice pariu. Daca nu ati facut deja acest lucru in timpul procesului de inregistrare, trebuie sa specificati ce metoda de plata veti folosi. Casele de pariuri accepta carduri de credit recunoscute precum Visa și MasterCard. De asemenea, aceștia pot accepta plati folosind diferite carduri de debit și conturi de rezervare online, cum ar fi PayPal, Skrill sau NETELLER. In general, toate caștigurile pe care le caștigati din pariuri va vor fi platite folosind același card sau același cont. Daca casa de pariuri la care v-ati inregistrat ofera un pariu gratuit, poate fi necesar sa depuneti o anumita suma minima. Adesea, acesta este intre 5 și 10 lire sterline. Chasa pariurilor – tzazinurilor online.

Una dintre cele mai sigure modalitati de a va restrictiona conturile de pariuri este daca acestea au profit. Prin urmare, este important sa fii atent la felul in care merge fiecare dintre conturile tale.

Puteti face acest lucru pur și simplu pastrand o evidenta a totalului saptamanal sau lunar pentru fiecare cont pe care il aveti, intr-o foaie de calcul de exemplu.

Pentru a va oferi cea mai buna șansa de a va pastra conturile de pariuri deschise, printre pariurile dvs. obișnuite, ar trebui sa incercati sa pariati ca un parior.

Ei bine, consta in plasarea unor loturi de pariuri de 5 RON, 10 RON și 20 RON in urmatoarele moduri:

Favoritele din spate – favoritele cu cote și cele populare precum Man Utd, Arsenal etc. sunt cele mai bune.

Place accas – caselor de pariuri iubesc acumulatoarele, acestea sunt semnul suprem al unui parior. Ramaneti pe cateva 10 RON, de exemplu, șase meciuri din Premier League sau primele cinci favorite de pe cupon.

Pariati pe sporturi diferite – un alt semn sigur al unei cani este cineva care pariaza pe o multime de sporturi diferite. Este foarte greu sa devii expert intr-un sport, daramite mai mult de unul. Daca pariezi in multe sporturi, va arata mai mult ca o cana. Folositi cateva sporturi aleatorii pe care nu ati paria in mod normal, cum ar fi baschetul sau fotbalul gaelic.

Așezati case multi-sport – și mai bine, combinati cele doua de mai sus! Acum devii cu adevarat un parior. Pariati pe evenimente mari – Marea Nationala, Finala Cupei FA, internationalele Angliei, Wimbledon, Ryder Cup, Ashes etc. O tendinta clasica de cana este sa va lasati absorbit de hype și sa pariati pe aceste evenimente, vrand-nevrand.

Probabil ca cel mai bine este sa utilizati un produs precum Oddsmonkey pentru a va renunta la pariuri, astfel incat aceste pariuri cu cana sa fie fara riscuri. Evident, ai grija totuși sa te asiguri ca nu folosești pariuri care arata ca ar putea fi arbs – adica atunci cand cotele caselor de pariuri sunt peste cele ale schimburilor.

Daca faci destule pariuri cu aceasta cana, ești aproape sigur ca vei pierde. Acumulatorii au o valoare groaznica și a face multe dintre ele este cea mai rapida cale catre casa saraca. Continuati sa faceti aceste pariuri pana cand conturile dvs. sunt in teritoriu negativ.

Aflați despre aplicație de la casa pariurilor: https://pariubet.ro/aplicatie-casa-pariurilor/.

Știri relevante