Menu

Contaceaza Unibet prin live chat foarte simplu

Contaceaza Unibet prin live chat foarte simplu

Serviciul de asistenta al caselor de pariuri este disponibil zilnic. Pentru orice problema pe care o intampinati si pentru orice intrebare pe care o aveti, ne puteti contacta prin chat-ul live (10: 00-22: 00) sau prin e-mail. Nu uitati ca in sesiunea Live Chat puteti gasi cele mai tari promotii exclusive.

Unibet Casino este unul dintre cele mai bune cazinouri conectate la casa de pariuri, ofera multe posibilitati! Serviciul la cel mai inalt nivel 7/24 chat live o selectie uriasa de jocuri, precum si furnizorii deseori bonusuri fara depozit, iar pentru un depozit o gama larga de plati. Cazinoul accepta o multime de limbi, castiguri mari si dese! Si aceasta culoare placuta verzuie, de ce nu doar un basm!

Ca prima vizitator la Unibet, am fost destul de dezamagit de asistenta clientilor. Imi amintesc ca am avut o problema la care am contactat serviciul de asistenta pentru clienti. Am asteptat destul de mult timp inainte sa abordeze ingrijorarea si, in plus, problema nu a fost rezolvata.

Un alt dezavantaj al asistentei clientilor este ca nu exista o legatura directa. Va trebui sa faceti clic pe „Obtineti ajutor” care va redirectioneaza catre o alta pagina. Dupa care trebuie sa faceti clic pe una dintre intrebarile frecvente care contine o optiune de „Live Chat”. Chiar si in timpul discutiilor, au aparut niste glamuri.

Acesta este un aspect important in care site-ul web va trebui sa lucreze si in viitorul imediat.

Unibet aplica, de asemenea, ideea jocurilor de noroc responsabile, intrucat inteleg si relele industriei. Nu este doar un efort de a face bani. De asemenea, ar trebui sa existe reglementari si control pe care le subliniaza foarte mult. Ar trebui sa cititi sectiunea jocurilor de noroc responsabile, denumita in mod corespunzator drept „Cand sa opriti”.

Știri relevante