Coral Island comorile din adancuri pe role de sloturi

Coral Island comorile din adancuri pe role de sloturi

Jocul de sloturi Coral Island este inca un alt slot machine din jocul de sloturi EGT si este cu siguranta unul pe care ar trebui sa il cautati sa jucati online sau pe dispozitivul dvs. mobil atunci cand sunteti dornici sa gasiti care sloturi ofera cele mai multe modalitati de a castiga, deoarece exista cu siguranta o multime de jocuri de modalitati de a forma o combinatie castigatoare pe acel slot.

Cu toate acestea, daca sunteti dornici sa jucati multe alte sloturi, precum si slotul Coral Island de la EGT, aruncati o privire si asupra articolului meu informativ, care va va oferi o perspectiva foarte buna asupra modului in care functioneaza sloturile de mega-moduri ca acelea tipurile de sloturi sunt foarte populare si pentru jucatori.

Slotul Coral Island va fi intotdeauna un slot distractiv de jucat, deoarece este unul dintre sloturile EGT cu plata mai mare si vine cu propria tema unica, dupa cum puteti vedea din capturile de ecran, va rugam sa cititi mai departe pentru a afla cum Slotul Coral Island joaca si plateste.

Va fi la oricare dintre numeroasele site-uri de cazinouri online sau la oricare dintre aplicatiile avansate de cazinou mobil care ofera gama impresionanta si in continua crestere de jocuri de sloturi EGT pe care le veti gasi jocul de sloturi Coral Island.

Acest slot este unul rapid, dar datorita structurii sale de joc si a numarului corect de linii de plata care pot fi puse in joc live, acesta va fi intotdeauna un slot care va ofera o multime de oportunitati de castig.

Acest slot are o grafica bine proiectata, care va duce sub mare, unde puteti vedea coralul colorat din spatele slotului, cu primul plan ocupat de rolele opace proiectate cu aspectul imaginilor subacvatice. Slotul incorporeaza simboluri regulate incantatoare care includ o broasca testoasa de mare, stea de mare, cal de mare, peste galben si scoala de peste. Sub acestea sunt cele 5 simboluri de poker foarte comune jocurilor slot. Efectele sonore sunt standard pentru sloturile EGT cu posibilitatea unei teme mai tropicale deblocate cu linii de castig castigatoare sau caracteristici declansate care includ si sunetul bulelor de sub suprafata apei.

Miza in slotul Coral Island poate varia de la 0,01 EUR pana la 2 EUR la valorile monedelor blocate la 0,01 EUR. Plata maxima este de 200.000 de monede cu cateva premii alternative excelente de 50.000, 30.000, 10.000, 5.000 4.000, 2.000 sau mai mici. Castigurile din linia de plata sunt calculate luand monedele asa cum este indicat in tabelul de plata si inmultindu-le prin intoarcerea lor in mod aleatoriu pana cand colectati 3 dintr-unul din costumele de poker, moment in care castigati jackpotul corespunzator acestuia. Desi slotul va permite sa modificati numarul de linii de plata, pentru cea mai buna sansa va sugeram sa jucati cu toti 10. Vizitati cazinoul astazi pentru a incepe.

Știri relevante