Menu

Cote cu valoare si marja mai mica pentru case

Cote cu valoare si marja mai mica pentru case

Pietele mai simple tind sa aiba marje mai bune, deoarece exista mai putine variatii si sanse mai mici de rezultate neasteptate. Pietele cap la cap cu doua optiuni sau pietele de rezultate potrivite cu trei optiuni vor avea tendinta de a avea cele mai mici marje, asta pentru ca casa de pariuri nu trebuie sa munceasca la fel de tare pentru a echilibra cartea si, prin urmare, linia are mai putine riscuri pentru ei, se asteapta marje sub 5%. Acesta este unul dintre motivele pentru care mai multi jucatori profesionisti doresc sa ramana pe pietele de peste / sub si pariurile cu handicap, acestea obtin mai multa valoare pe termen lung.

Cu cat exista mai multe rezultate pe o piata, cu atat marja tinde sa fie controlata pentru variatie a cartilor dezechilibrate. Scor de gol, punctaj corect etc., toate au o multime de optiuni si vor avea marje mai mari.

Cele mai populare sporturi si evenimente vor avea cea mai mica marja incorporata. Acest lucru se datoreaza bogatiei de informatii disponibile insotite de dorinta caselor de pariuri de a fi competitive pe acele piete si de a castiga bani. Cu cat este mai obscur sau exotic un pariu este mai mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca exista mai putine date, astfel incat bookie-ul este mai putin sigur de rezultat si, de asemenea, deoarece bookie-ul poate avea un timp mai greu in echilibrarea cartii. De regula, noutatea si pariurile speciale tind sa ofere o valoare mai proasta, iar sporturile de top precum fotbalul de top, tenisul, cursele de cai etc., ofera tot ce este mai bun.

Pentru un incepator sau un punter ocazional lipit pe pietele de marja inferioara, va va oferi o valoare mai buna. Acest lucru nu inseamna ca nu ar trebui sa plasati pariuri pe pietele cu marje mai mari. Marja mai mare reflecta o incertitudine mai mare si, prin urmare, creste sansele ca veti gasi o linie pe care bookie-ul a avut un pret excesiv. Sari pe asta inaintea tuturor si ai putea obtine un profit bun daca castiga. Pietele cu marja mai mare sunt, de asemenea, mult mai probabil sa varieze mai mult intre rezervarile care va permit sa faceti cumparaturi si chiar sa va protejati pariurile (a se vedea mai tarziu).

Exista un motiv pentru care multi case de pariuri tind sa impinga oferte si promotii pe mai multe piete cu rezultate, deoarece acestea au marje mai mari de jucat. In acest fel, va pot oferi o afacere in timp ce obtineti un profit bun de cele mai multe ori. Incercati sa nu fiti aspirati, o piata de goluri cu o afacere (de exemplu, banii inapoi la pariurile de goluri daca exista un cartonas rosu) va avea totusi o marja mai mare (si deci o valoare mai mica) decat cea mai simpla piata a rezultatelor meciului.

Știri relevante