Cote live, piete suspendate si cashout potential

Toate pariurile sunt oprite. Trebuie sa va amintiti ca un case de pariuri este o afacere privata si, in realitate, pot face ceea ce le place cand vine vorba de cotele lor. Daca unei librarire nu-i place modul in care pariaza sau sunt expuse peste un rezultat, acestea pot renunta la cote dramatice sau pot suspenda piata sau intreaga carte. In calitate de punter, nu puteti face nimic. Daca ati plasat pariul inainte ca o piata sa se inchida, este sigur, dar daca intrati prea tarziu, nu va mai exista nici o felie de placinta.

Pietele sunt suspendate din cateva motive. Poate exista informatii noi care schimba probabilitatile, de ex. daca ne-am gandit la urmatoarea iesire din Manchester United si exista un raport de stiri care spune ca “managerul X a fost observat in Manchester in aceasta dupa-amiaza”, este suficient ca un agent de pariuri sa suspende piata. Celalalt motiv pentru a suspenda o piata este daca exista o cantitate mare de pariuri intr-un timp scurt.

Pietele de joc sunt suspendate tot timpul in timpul scenariilor periculoase. Trebuie sa ai rabdare si sa incerci sa-ti pariezi in timpul pasajelor pasive ale jocului. De fiecare data cand faci un pariu live, exista intarziere si daca sansele se schimba sau piata este suspendata in acest timp din nou, nu poti face nimic.

Pariurile live si cotele de iesire Sansele de joc sunt controlate in principal de algoritmi de computer, niciun comerciant de cote nu ar putea muta asta rapid cu multitudinea de piete live disponibile acum. In liniile de joc tind sa fie o valoare mai slaba in ceea ce priveste marjele decat pietele pre-eveniment. Rezervarile au mai mult timp pentru a ajusta manual cotele inainte de inceperea unui eveniment, dar in timpul rularii, acestea depind mai mult de probabilitati, statistici si forma, astfel incat acestea au o marja mai mare pentru a compensa acest lucru.

In general, plasati-va pariurile principale inainte de eveniment pentru a obtine cea mai buna valoare si a paria in joc doar daca aveti un instinct puternic, o piata se va muta. De exemplu, nu doriti sa sprijiniti Liverpool acasa, deoarece sansele sunt slabe (de exemplu, 1/3). Jocul incepe si Liverpool recunoaste un gol timpuriu, dar credeti ca Liverpool va castiga cu usurinta, in joc va ofera sanse de seri pentru ca Liverpool sa castige. Acesta este momentul pentru a paria in joc.

Sansele Cash Out sunt, de asemenea, calculate de programele de calculator ca un raport dintre sansele care vi s-au acordat initial fata de sansele rezultatului respectiv la momentul iesirii. Sansele Cash Out nu sunt o valoare buna, daca incasati platiti o marja dubla, marja pe care ati platit-o atunci cand ati plasat pariul pe primul loc si o a doua portiune pe care o luati atunci cand efectuati cash. Cash Out trebuie utilizat doar in situatii in care credeti cu adevarat ca poate maximiza profitul sau reduce la minimum pierderile, de ex. daca exista o schimbare a vremii, vatamari mari, etc. Apoi, din nou, bookie-ul va suspenda piata oricum, daca se intampla ceva major. Puteti citi mai multe despre acest lucru in articolul nostru explicat.

Știri relevante