Menu

Cote mai mari la pariurile pe exchange

Pariubet_Default_image

Obtineti cote mai bune – Incercati pariurile pentru schimburi de pariuri fixe utilizeaza echipe de comercianti de cote si utilizati tone de matematica si analiza pentru a stabili preturile, marjele si cartile de echilibru. In timp ce este posibil sa gasesti gaurile buclelor si sa obtii un pret excelent, este foarte greu de facut in mod regulat.

Majoritatea pariorilor profesionisti pariaza aproape exclusiv pe schimburi. Un schimb este pur si simplu o platforma in care oricine poate returna sau pune un pariu care isi stabileste propriile cote. In aceasta situatie, site-ul de pariuri este agentul care ia comision, fiecare punter poate deveni propria micro-bookie.

In acest scenariu, sansele sunt bazate mult mai mult pe instinctele oamenilor si sunt mai putin influentate de factorii care determina cartile cu cote fixe. Aici puteti gasi preturi care pot fi uneori 100% sau mai diferite fata de o carte cu cote fixe, pariurile folosind in mod sensibil folosind schimburile pot fi extrem de profitabile, daca va pastrati un cap rece.

Vedeti pagina noastra de schimburi de pariuri pentru o analiza completa a pariurilor de schimb si o lista de schimburi recomandate.

Castigurile imbunatatite si liderii pierderilor Riscurile crescute sau cresterea preturilor sunt gestionate de casele de pariuri din doua motive majore. In primul rand, bookie-ul poate rula acea linie cu o marja foarte mica, chiar si in pierdere, pentru a incerca sa va indemne sa-i plasati pariurile cu ele, in speranta ca continuati sa pariati. In mod alternativ, rezervarile pot stimula liniile pe care incearca sa le echilibreze, oferind cote mai bune decat altele pentru a obtine o carte egala.

Aceste oferte pot fi utilizate de catre punter pentru a obtine valoare suplimentara din pariuri, mai ales daca puteti obtine cote sporite privind rezultatele opuse cu diferiti operatori. Merita sa verificati termenii si limitele inainte de a paria, dar, in general, acesta este un mod eficient de a obtine cele mai bune preturi.

Bookies-urile au, de asemenea, cote sporite pe multe linii care sunt deja mari. Acest lucru poate arata pentru cel care arata ca sunteti foarte mult, dar bookie are inca spatiu suficient pentru a face profit. Asa cum am subliniat mai sus, acumulatorii au marje compuse si atat de multe site-uri de pariuri fac reclama acumulatorilor imbunatatiti. Aceste preturi sunt imbunatatite, dar casa de pariuri castiga in continuare un profit frumos si mult mai mult decat ar face daca ai paria pe evenimente in mod independent.

Incercati sa observati cresterea preturilor care sunt conduse ca lideri de pierderi, spre deosebire de cele care ruleaza pentru a echilibra cartile. Cititi articolul nostru despre cote sporite si cresterea preturilor pentru a afla mai multe. Daca aveti conturi cu mai multe rezervari care au cresteri regulate ale preturilor, puteti trece intre ele pentru a va asigura ca primiti intotdeauna preturile la pariuri.

Știri relevante